OVER NIGHT OATS

onsdag, oktober 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Något som är väldigt gott till frukost, mellan eller litet kvällsmål är over night oats tycker jag och det går ju att variera väldigt mycket beroende på vad man har hemma. I den här har jag använt följande.

En halv banan

1 dl havregryn

2 tsk chiafrön

1 dl mandelmjölk

3 tsk Tropical Balance från Kiano Life.

Sen har jag toppat med havrebaserad vaniljyoughurt, granola, passionsfrukt och kokosflarn.

Mättande och så himla gott med syrliga frukter till, favorit är mango och jordgubb men passionfrukt var det jag hade hemma just idag.

Jag beställde ju hem ett paket med lite olika varianter från Kiano för ett tag sen och jag har använt dem flitigt, allra mest i smoothies för det är en favorit och något vi kör nästan varje dag här hemma.

På Kianos hemsida finns massor med goda recept på vad man kan göra med deras växtbaserade superfood-pulver. Jag valde fyra olika pulver till att börja med och när de är slut ska jag beställa hem deras proteinpulver och måltidsersättningspulver, som jag tänker är bra när jag inte hinner äta så mycket lunch för att jag ska hinna ut med på lunchen tex, eller som ett mättande snabbt mellis. Bara att blanda med typ mandelmjölk så är det klart liksom.

Pga mitt hälsotillstånd som gör att jag inte får äta för mycket på en gång utan måste äta flera mindre måltider så är det ett perfekt komplement till lagad mat.

Kiano har också en hälsoblogg med artiklar kring hälsa i allmänhet, hormoner, kost, sömn osv. Bra tips.

Någon av er som provat produkter från Kiano?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.