JULSTJÄRNOR & ANNAT JULIGT

tisdag, oktober 19, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Var ju bara tvungen att ta upp och ”fälla upp” den fina julstjärna jag beställde från Ellos, den är verkligen den finaste jag sett och jag längtar tills den ska upp i fönstret. För är det något jag myser över så är det tanken på all vacker belysning inför julen, som lyser upp en annars väldigt mörk och tråkig tid.

Ni vet vi Göteborgare är ju inte direkt bortskämda med vit krispig jul utan med brun blaskig jul haha, alltså fy! Som tur är så ska vi åka skidor över nyår vilket betyder snögaranti i några dagar iallafall.

Sen kan man ju alltid hoppas på en repris av vargavintern vi fick i januari/februari, det var ju verkligen helt magiskt med skridskoåkning på dammar och havet igen, något vi inte kunnat göra sen barnsben ungefär pga milda vintrar. Helt ljuvligt och väldigt tacksamt att vi fick det just under pandemin så vi kunde njuta av härligt uteliv i naturen när vi inte kunde hänga med folk inne på vanligt vis.

Jag köpte min Oslo julstjärna på Ellos och just nu är det 15% rabatt på den.

När jag var i stan i söndags hittade jag en stjärna som är snarlik Oslo på Åhlens och köpte en mindre i varmgrått, visst är den fin! Den kommer antingen hänga i vårt gavelfönster eller så får kanske Inez den i sitt rum. Stjärnan finns här i tre olika färger och även en större som bara finns i vitt här. Den är lika stor som min Oslo med 60 cm i diameter men kostar bara hälften så mycket.

Åhlens har precis fått in all julbelysning i butiken och oj vad mycket fina nyheter (här), bl.a denna fina ljusslinga som är en kopia på Moravis Stjärnslinga som finns på Artilleriet här.

Sen har vi det där med julkalendrar med produkter som förökar sig från år till år, här är en av Body Shops tre olika varianter, som Inez sparat till länge för att kunna köpa. Jag har lagt till lite men mest har hon betalat själv och egentligen tycker jag det är lite galet med en såpass dyr kalender i hennes ålder, men men.

Vi köpte den på Åhlens här och förutom denna finns det en lite mindre i lila här och en större i grönt här.

Själv skulle jag vilja ha kalenders från The Rituals.

Ha en fin dag!

KRAM

0
1 Comment
  • Karoline
    oktober 19, 2021

    Dom är otroligt fina! Älskar alla Watt&Wekes stjärnor. Har 2 äkta själv men i år har jag faktiskt börjat göra egna. Dom är ju fina utan belysning g också så mina egna ska få hänga lite här och var här hemma.

    Bor i Skåne, kan inte minnas när vi hade en vit jul senast. Tror aldrig någon av mina barn upplevt det. Äldsta är 19. Vill man ha snö får man åka till Branäs. Eller annat ställe men vi har alltid valt Branäs.

    Ha en bra tisdag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.