MÅLAT OM

onsdag, september 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Bordslampa // Ljusstake // Lyktor // Snäckskål

Inte bästa bilden för jag tog en snabb med mobilen bara, men ska ta bättre bilder nån dag. Hur som helst så ville jag visa att jag målat om i vardagsrummet, från kallt ljusgrått till varmt lite mörkare greige. Målade bara denna lilla vägg till att börja med, ska känna lite på hur vi trivs med just denna nyans, som heter Sheer Grey från Lady Jotun.

Tycker den är jättefin men skulle kanske vilja ha någon nyans ljusare och en gnutta rött pigment i den, denna är mer gul. -RÖTT!!!? Skrek mannen by the way när jag sa det till honom haha, han fattar inte riktigt det där med nyanser hahaha. Nej vi ska inte ha en röd färg sa jag, och sen orkade jag inte förklara mer.. Ni kanske fattar iaf.

Kul med lite förändring och jag har aldrig varit riktigt nöjd med den tidigare färgen, alldeles för kall.

Vill förändra en hel del i vardagsrummet men jag tar god tid på mig och kolla runt bland alla butiker jag kan komma på efter matgrupp och soffa, som är de saker jag gärna vill byta ut snart. Haft vår soffa sen 2015 så inte så länge men den är lite för liten tycker vi, och matbordet vill jag byta till ett runt. Det vi har nu har hängt med i 3 flyttar och har målats om under årens lopp, stort och rejält men skulle verkligen vilja ha ett helt runt och jag hittade en dösnygg grupp hos Soffadirekt som ni ser i kollaget. Tyvärr inte tillräckligt stort bord men gah va snyggt!

Matgrupp // Kudde // Pläd // Bordslampa // Sidobord // Fåtölj // Matta // Bäddset

Fåtöljen dog jag också lite för, billigare och lite mindre lookalike av Rico Lounge Chair från Ferm Living.

Ha en fortsatt fin onsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.