HÖSTKITTAD

tisdag, september 14, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Bubbleroom

Goddagens!

I samarbete med Bubbleroom vill jag visa lite härliga nyheter i garderoben och den här puffer-västen i ljusbeige är ett sånt där perfekt mellanplagg nu när hösten kommer, när sommarjackan är för kall och vinterjackan för varm. Jag har den tex över kavaj nu när jag cyklar till jobbet då det är väldigt kallt på morgonen men varmt mitt på dagen. Även på kvällspromenaden är den himla skön, över ett par träningstights och långärmad topp.

Tofflor

Kickflare är en modell på byxor jag gillar väldigt mycket och dessa har lite högre midja och skön passform, färgen heter nougat och de finns här.

Hittade ett par söta stickade vantar hos Bubbleroom också, ofodrade och lagom varma den här årstiden när jag cyklar till jobbet.

Med koden ELDANA får ni 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom under september månad.

Ha nu en fortsat fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.