SNYGGT HOS MIO

tisdag, september 21, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Sidobord // Kudde // Kudde // Bordslampa // Soffa // Pläd // Soffbord

När hösten kommer så står inredning i mitt fokus, vill boa in mig, förändra och få in lite nytt. Väggarna i vardagsrummet får ny färg och jag har beställt en ny matta. Spanar efter den perfekta soffan och letar ny ljuskälla att ha på väggen ovanför den.

Det där med att ha is i magen är inte det lättaste alltid och kanske var mattan ett förhastat beslut nu när jag ser alla nyheter som strömmar in hos kedjorna. Utbudet är enormt vilket inte underlättar utan mer försvårar valen, håller ni med?

Mio fortsätter leverera och jag är imponerad, så himla mycket fint hos dem denna säsong. Prisvänliga lookalikes av dyr designinredning.

Beige gavel // Grön gavel // Kudde // Örngott // Kroklist // Sittpuff // Sittbänk

Mycket på kampanj hos Mio just nu också, jag funderar på den långa kroklisten till Inez rum och måla in med väggfärgen, så fint tycker jag. Den är verkligen ett kap.

Hylla // Taklampa // Stol // Skål // Vas // Bord // Ljuskälla // Ljuskälla

Dog när jag såg stolen med teddytyg, ja tack till 8 st såna runt ett rejält runt bord, sjukt fina.

Spegel // Sidobord // Hatthylla // Bordslampa // Fåtölj // Ullmatta

Älskar ullmattan, fantastisk färg och ull är nog det bästa material man kan ha i en matta och förutom denna så älskar jag den här. Den stora spegeln är också ett riktigt kap, otroligt prisvärd för sin storlek på hela 180 cm. Hade velat ha i hallen men då får inte vårt skoställ plats. Beställde ju denna klädhängare till hallen som jag tror kommer passa super, men det var några veckors leveranstid på den så kan inte visa än hur den ser ut hos oss.

Nu ska jag gå ut med lilla fyrfota tanten här innan jag och barnen åker och köper lite nytt till deras garderober, studiedag på skolan idag så de är lediga med mig, mysigt.

Ha en fin dag!

KRAM

0
2 Comments
 • Ellinor
  september 21, 2021

  Tack för all fin inspo! Är så sugen på att köpa puffer-västen du visade från Bubbleroom. Hur är den i storlek? Ligger emellan S och M men är rädd att S blir smal över axlarna. Ha en fin dag🤗

  • Catta
   september 21, 2021

   Kul att du gillar 🙂 Jag har 34 på västen och den är normal i storleken skulle jag säga. I och med att den har dragsko så kan du ju ta en större och dra åt den mer , blir väl lite puffigare då kanske. Svårt att säga vad du ska välja men hoppas det blir rätt!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.