DET BLEV EN FIN BÅTSOMMAR

måndag, september 20, 2021 0 0

Nu är hon uppe på land vår lilla pärla till båt som vi haft så mysigt med i sommar. Hon ska tvättas, servas och förvaras till april/maj nångång nästa år och jag längtar redan till nästa båtsäsong.

Några mobilpics från hela familjens sista tur förra fredagen till Björkö för fredagspizza, en lagom tur på ca 10 minuter var väg, så otroligt glad över att ha Öckerö´s fina skärgård så himla himla nära. Det är ju fortfarande hemma för mig, trots att jag bott lika lång tid på andra sidan sundet än på Hönö nu.

Öbo för alltid i hjärtat.

Vår båt är inte stor, men den är gullig och helt enkelt toppen för vår familj, men drömmer absolut om en större som vi kan sova i. Får se om det blir så en vacker dag.

Trots att solen gick i moln så var det så himla mysigt där i Björkö hamn, fullt av båtar i hamnen och härligt myller på hamnplan. Många som gjorde som vi, beställde pizza och åt i båten eller på en bänk. Kändes som att det var sista helgen för många, inte en plats var ledig och allt från småbåtar till stora segelbåtar och yachter låg och trängdes. Åt andra hållet än i bild då haha, för vi fick ligga här nära tankstationen och lilla småbåtshamnen.

Selfie från sista färden igår till marinan, ganska mycket vågor men inget regn iaf, fin sista tur men mannen min.

Just idag känns en båttur väldigt långt borta i tankarna för jäklar va kallt, så rått ute så jag fick ha dunjacka under kappan på kvällens hundpromenad, höll på att frysa av mig händerna så nu ska jag rota fram både mössor och vantar, brrr..

Hur har ni det? Milt ännu eller kanske t.o.m första minusgraderna? Vi har väl runt 10 grader i skrivande stund men de som vet hur kallt det är i Gbg vet haha.

Satte faktiskt på värmen för säsongen när jag kom hem från jobbet idag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.