PROVAR NY FOUNDATION

onsdag, september 8, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Efter att ha sett otaligt många reels, bilder och stories på instagram om foundations från Base of Sweden från tjejer jag följer och inspireras av, så kände jag att jag själv ville testa nu när de jag använder nu börjar ta slut.

B/OS har flera utmärkelser för sin foundation, vann tex förstapris för ”best makeup 2019” på världens största skönhetsmässa bland över 4000 andra produkter, så den måste ju vara något alldeles extra.

Den är framtagen för att fungera som ett andra skinn och är både vattenfast och svettålig. Vegansk, unisex, fri från parabener och har spf 30.

Nu har jag precis fått hem den så har bara provat den idag än så länge och har då kört ett tunt lager så den blir lätt täckande men med lite av ett andra lager runt näsvingarna, på nästippen och på hakan. Men man kan också bygga upp den till medel och fullt täckande.

Jag gillar inte för täckande så nöjd såhär till vardags, sen till fest är det ju toppen om man kan köra lite tjockare lager utan att det blir ”kakikgt” så ska testa en ”partymake” snart. Jag är lite känslig för alkohol och får lätt röda blaffor i ansiktet efter ett glad vin eller så, och värmevallningar som gör mig knallröd helt plötsligt. Det vill jag gärna dämpa.

Jag har valt nyansen Energetic med svagt rosa underton och det kanske ni undrar över när jag nämner att jag lätt blossar, men jag har en något gul underton i mig själv som jag gärna vill göra lite piggare och jag tror denna gör susen. Men ska känna på den ett tag.

Känner ni till Base of Sweden? Har ni provat den och vad tycker ni i så fall?

Bilderna visar inte alls bra, jag vet, ska hitta annat ljus att fota i nästa gång jag visar, och före/efterbilder.

Ni hittar alla produkter från B/OS här.

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi imorgon igen och då ska ni får recept på pastan jag gjorde igår, blev supersmarrig.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.