ELLOS X MARIE OLSSON NYLANDER

torsdag, september 9, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Ellos

Ellos har precis droppat finaste samarbetet någonsin, med inte mindre än begåvade kreatören Marie Olsson Nylander. En fantastisk kollektion vackra mattor.

Men jag är lite besviken för även om jag så att säga ”hängde på låset” och fick meddelande av Ellos när de släpptes så hann jag inte haffa den mattan jag hade spanat in, så så typiskt. Men tänker att det var väl meningen på nåt vis..

Det var den här jag ville ha i strl 200×300.

Även favorit nr.2 sålde slut på ett kick, fast den fanns när jag kollade första gången, synd att betänketiden var typ noll och ingenting minuter innan den också var väck haha.

Har frågat om de kommer fyllas på, väntar på svar.

Receptet jag nämnde att jag skulle skriva om igår kommer imorgon istället, har problem med att ladda upp bilder och min sida är jätteseg av nån anledning, håller på att maila fram och tillbaka med supporten om vad det kan bero på.

Hoppas ni inte tröttna pga det och fortsätter kika in.

KRAM

0
2 Comments
 • Ellinor
  september 10, 2021

  Visst är de fina! Marie är så duktig, så verkligen roligt samarbete. Mattan du ville ha finns 2 st i lager nu, så det verkar fyllas på! Kram och ha en fin fredag!

  • Catta
   september 11, 2021

   Helt undebara!
   Och yes, jag såg faktiskt det för jag har klickat som en tok som du förstår haha, och jag knep en!! Tjohoo så glad jag blev och va gullig du är som tog dig tid att skriva när du såg att de fanns i lager 🙂

   Hoppas du har en superfin helg!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.