FRAMKALLAT SEMESTERBILDER

torsdag, september 30, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Lite stolt över mig själv att jag blivit så duktig på att framkalla bilder det senaste, det är ju SÅ mycket roligare att ha dem i handen än på datorn eller i telefonen.

Så mysigt att bläddra i album och fotoböcker och sidan jag beställer av är Framkalla, som både har bra kvalitet & priser och är snabba med leveranser. Var så nöjd med fotoboken jag gjorde på vårt bröllop så jag beställde en med bilder från vår senaste resa nu i somras till Samos. Valde en mindre storlek på albumet denna gång, tänkte att jag skulle göra en sån på varje resa vi gjort och kommande. Till bröllopet valde jag den större storleken, bägge med hårt omslag.

Enkelt att ladda upp bilder, sen är det bara att dra bilderna dit man önskar i albumet. Minsta antalet sidor är 32 och max är 50, men man kan få plats med flera bilder på varje uppslag/sida.

Beställde lite vanliga bilder också, i formatet 10 x 13 cm, samt ett gäng foto”strips” som jag tyckte var kul. Lite go fotobås-nostalgi över dem.

Inte så förtjust i att sätta saker på kylskåpet men ett par av dessa strips skulle jag kunna tänka mig där, även fina att använda som bokmärken tänker jag. Varför inte i julklapp till mor och farföräldrar på barnbarnen? Eller som ett tackkort till bröllopsgästerna?

Lite kul tycker jag och Framkalla har lite olika fotoprodukter här.

Storyposters tycker jag är en kul idé också och bilder är verkligen livet, bevarade minnen i form av foton är superviktigt för mig och det är ju så roligt att ta fram gamla bilder tillsammans med familjen och vänner att minnas kring (kanske en bra present till papsen på farsdag?).

Så mitt tips är att fota mycket och ofta, och glöm inte att framkalla 🙂

I samarbete med Framkalla har jag ordnat en rabattkod till er, koden catarina15 ger 15% rabatt på ett helt köp, ni hittar alla produkter här.

Är ni duktiga på att framkalla?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.