PASTELL-KARAMELL

tisdag, augusti 17, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Bilder: thetrendytaletumblr.com // fashionisers.com

Hösten kom tidigare än nånsin i år, brrr så kallt och regnigt det är ute, vad händer?? Förra året den här dagen hade vi högsommarvärme och badade varje dag efter jobbet.

Är inte redo för murrmurr så därför blir jag glad när jag ser att det verkar vara mycket pasteller som gäller i höst, SÅ glatt och uppiggande ju! Mysiga stickade varma plagg fast i pigga pasteller istället för brunt, vinrött och plommon som man är van vid att se i butikerna varje höst.

Cardigan Lindex // Kofta Bubbleroom // Mössa Wakakuu // Regnkappa Ellos // Miniväska Mulberry // Rosa väska Cos // Grön tröja Stories

Acnes mössa för säsongen gillar jag tokmycket, randiga pasteller med klassiska loggan. Pansy-mössorna som finns i olika enfärger har fyllts på för säsongen hos Wakakuu också, här. Brukar sälja slut på ett kick varje år.

Jag kommer väl inte gå all in på pastellerna kanske men mössan skulle jag kunna tänka mig, snygg till min beiga kappa, och en och annan kofta till jeans eller svarta byxor.

Vad tycker ni, hiss eller diss med pasteller i höst?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.