ÖNSKELISTA V-RUM

söndag, augusti 15, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Ellos, Jotex, Mio & Nordic Nest

Kudde // Hyllplan // Konsoller // Vas // Vägglampa // Korall // Dekoration // Bokstöd // Matta

God morgon!

Idag skiner solen mellan molnen men det är fortfarande höstigt i luften och är typ det enda jag tänker på, att hösten redan är här. Och då blir jag fixarsugen, göra om och piffa här hemma. Barnen vill också göra om lite på rummen så det blir att kolla mycket inspiration, himla kul men samtidigt är inte kontot fett efter alla sommarnöjen hehe, så får bli budgetlösningar och det är faktiskt oftast roligast tycker jag.

Till vardagsrummet är jag sugen på hyllor på väggen vid kortsidan av soffan, ca fyra plan som jag kan piffa med böcker och inredningsdetaljer, vad tror ni om det? Tänker att de ska matcha tv-bänkarna i valnöt och jag tror det kan bli super. Hittade fina på Mio, samt lite annat smått och gott jag önskar till vardagsrummet i höst.

Har ni förresten önskemål på inredningsinlägg och i så fall vad? Kom gärna med förslag och önskemål, vore jättekul!

Nu ska jag iväg med vän och plocka svamp, om vi nu hittar någon haha, så ni får ha en superfin söndag! Imorgon väntar första jobbdagen för mig efter semestern, inte riiiktigt redo… men samtidigt blir det bra med rutiner igen.

KRAM

0
2 Comments
 • Agnethe
  augusti 15, 2021

  Tack för alla tipps o info om snygg inredning.

  • Catta
   augusti 17, 2021

   Kul att du gillar! Tack för att du kikar in 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.