1 AUGUSTI

söndag, augusti 1, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Ellos, Nordic Nest & Lindex

Vägglampa // Taklampa // Vas // Stol // Kudde // Skåp // Spegel

Hej på er denna höstlika första augusti, ja för det är ingen vidare värme och solen kikar bara fram ibland mellan alla moln som färdas snabbt över himlen, himla blåsig augustistart.

Lider inte så mycket av det för har kommit in i semesterlunk men långa sovmornar och slow living. Ska strax ut i skogen med Ebba och för henne är det lovely med svalare temperatur, hon klarar verkligen inte värme längre, gammal och lite överviktig som hon är. Lägg till svart päls på det så fattar ni ju hur tufft det är för henne stekiga dagar.

Varit ute och plockat mig en bukett i trädgården på morgonkvisten, visst är den härlig! Nu har det kommit upp lite röda solrosor också, tycker de bryter av så coolt i buketten med allt det övriga ljusa pastelliga.

Även vipphortensian har börjat blomma nu, den är först vit för att sedan bli lite mer skiftande i rosa och rostiga toner.

Café au Lait, finns det någon mer magisk dahlia? Otroligt vacker. Sen älskar jag pompom- varianterna också, blomster-perfektion.

Så glad i min rottingstol, här kan jag sätta mig med ett magasin i lugn och ro då och då, betydligt skönare än metallstolen haha.

Och visst är skjortan fin, hittade den på Lindex och den är sådär snyggt oversize som jag gillar.

Önskar er en fortsatt fin första augusti!

KRAM

0
2 Comments
 • Maja
  augusti 1, 2021

  Övervintrar du dina dahlior eller köpare nya knölar? Jag övervintrade mina från förra året som så blommade helt fantastiskt och länge. Gjorde precis som man ska efter konstens alla regler, men det hände ingenting när jag satte ner dem i jorden igen i våras, inte ett blad, ingenting. Himla tråkigt. Kanske tog upp dem för tidigt, vet inte =(

  • Catta
   augusti 2, 2021

   Jag har köpt nya för i år, glömde ta upp förra årets i tid så de frös sönder, i år ska jag inte slarva 🙂
   Tråkigt att dina övervintrade inte tog sig, har du köpt nya för i år? Så underbart med dahlior men inte helt enkelt med skötsel, inte om man är ny iaf 😉
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.