INREDNINGSNYTT

tisdag, juli 27, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Bomullsmatta // Sänggavel // Gardiner // Ljuslykta // Vas // Ullmatta

Mulet väder = jag blir inredningssugen, och hos Ellos har det ramlat in en massa fina nyheter. Nej jag ska inte börja svamla om höstlängt eller så men såna här dagar när himlen är grå och det blir mörkt inne så är det väldigt trevligt att boa lite.

Ellos har varit en stor favorit genom åren har mycket fint bland nyheterna som tilltalar mig, det beiga och jordiga är ff det som min blick stannar vid allra mest, tillsammans med mjukt vitt. Ullmattan är superfin tycker jag och finns i flera storlekar, störst i 250×250, precis som jag vill ha under soffbordet.

Ni hittar alla nyheter här. Dessutom har de 30% på allt från Ellos Home inkl. möbler just nu, här.

Nu ska jag krypa ner i bädden, ska in till jobbet en snabbis imorgon och fixa ett par saker.

Idag har varit en riktigt slappedag, var fint väder fram till ca 16 så var nere i Tumle och paddlade lite SUP ett par timmar, sen har vi bara degat här hemma. Skönt med såna dagar ibland, eller hur?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.