DAGENS

onsdag, juli 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej!

Idag körde jag och barnen in till stan en snabbis för en fika med ett par vänner. Kaos i stan kan jag säga så fick lite panik och körde snabbt hem igen efter fikan som vi tog på ett lugnare ställe. Kändes inte alls bra corona-mässigt så får strosa en annan dag när det är lugnare.

Trevligt med en fika iallafall och jag träffade förutom min vän Carro en gammal gymnasievän som jag inte sett på länge och som bor i Sthlm, himla kul att babbla en stund.

Dagens sköna outfit består av klänning från Twist & Tango och pjuck från Gant. Bekvämt och perfekt denna lite mulna dag. Älskar verkligen ribbade kläder, sitter så skönt då de känns rymliga trots att de ser ut att smita åt.

Solisar Lindex & väska Louis Vuitton

Fler ribbade finingar.

1 Wakakuu // 2 Indiska // 3 Cubus // 4 Bubbleroom // 5 Bik Bok // 6 Wakakuu

Den här ljusblå från Neo Noir/Nelly är också himla fin.

Dagens lilla modetips.

Nu ska jag ut i trädgården och plocka mig en fin bukett.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.