VARDAGSRUM

söndag, maj 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Vägglampa Ellos // Spegel Åhlens // Vas Nordic Nest

God morgon!

Solen skiner och jag ska snart ge mig ut med Ebba på långis, men först kaffe nr 2 här framför bloggen och ett par pics från vardagsrummet.

Tänk att det ska vara så svårt att bli färdig med vissa saker, som att inreda här. Fåtölj som ska ersätta metallstolen har inte hittats än, för mycket fokus på trädgård nu så blir säkert inte förrän till hösten. Men det är faktiskt ingen stress heller och kanske hinner det komma fina nyheter lagom tills dess.

Ser ut som att det är väldigt tight mellan skänk och matbord men det är ca 2,5 meter emellan så nog ska jag få plats med en nätt fåtölj här i blivande läshörnan.

Taklampa // Stolar // Gardin

Tavlan som jag började kladda över har inte heller blivit av, sån är jag, många projekt samtidigt och blir sällan helt färdig förrän efter lång tid. Lampan ska installeras bättre i taket med, så fult med skarvad sladd.

Vårt stora vita matbord, som jag en gång målat om från svart till vitt vill jag byta ut, jag vill ha en stort runt bort här istället, och faktiskt nya stolar. För även om dessa blå är otroligt sköna så är jag sugen på annan färg. Får se om mannen går med på att vi säljer dem och skaffar nya.

Blir inte heller än isf för först ska jag göra ett bord, eller inte jag men jag ska rita ett som jag låter tillverka av någon annan. Och stilen jag är ute efter är typ såhär.

Stol rotting // Runt bord // Stol sandfärgad // Stol gråbeige // Stol svart // Stol beige // Ovalt bord

Älskar underredena på borden så jag ska beställa från en jag känner som kan göra såna, sen blir det toppskiva från något annat ställe. Ca 150 i diameter har jag tänkt så man får plats ett gäng.

Ha nu en lovely söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.