1 MAJ

lördag, maj 1, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Välkommen sköna Maj!!

Urhärligt att vara inne i den vackraste av vårmånaderna, tiden då allt slår ut i naturen, snart kommer häggen tex och då doftar det magiskt. Sen kommer syrenerna i vår trädgård, och äppelblom och mycket mer.

Hoppas ni hade en mysig valborg igår, vi grillade gott här hemma sen gick vi över till grannarna och tog ett par glas bubbel i deras uterum, så mysigt och lagom. Väldigt tråkigt att det inte blev någon brasa på Hönö i år heller men det är ju som det är och nästa år, då jäklar i mig ska det vara som vanligt hoppas jag. Ja redan nu till sommaren hoppas jag såklart.

Våra nya solsängar levererades igår och vi är supernöjda så här ska jag gotta mig en stund innan vi åker till Hönö och hälsar på vänner som byggt världens finaste växthus mm. Blir grillmiddag och utomhushäng, hoppas inte vinden blir för kall!

Solsängarna kommer som sagt från Åhlens och finns här, väldigt prisvärda tycker jag.

Åhlens har jättemycket fin utemöbler här. Fri hemleverans vid köp på över 2000:- är ju dessutom himla bra.

Slängde på våra gamla dynor som vi hade till Äpplarö-sängarna men de är förstörda med små svartmögelprickar som inte går bort i tvätten så ska köpa nya s småningom.

Tror det blir svarta/mörkgrå sen, antingen dessa från Homeroom eller dessa från Åhlens.

Nu ska jag ta en glass i solen med Inez, grabbarna är på fotbollsträning och vet ni, nu får kidsen äääntligen börja spela matcher igen!! Så nästa helg drar seriespelen igång, SÅ SÅ underbart och väldigt viktigt för barnen att idrotten kommer igång som vanligt nu.

Publik blir det dock inte riktigt än tror jag.

Ha en fortsatt härlig dag och go start på nya månaden!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.