EN SOFT KRISTI FLYGARE, DAGENS OCH BÄSTA B.U.S

torsdag, maj 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Seg segare segast är jag idag, lite låg och höglös och kanske kan det bero på att jag hade glömt beställa nytt recept på levaxin så jag har gått utan i flera dagar, eller så är det lågtrycket som vädret kommer med eller bara allmänt trött dag.

Ni vet när man inte har lust för nånting men ändå känner sig lite rastlös, orkeslös och uttråkad i kombination med stress över att man bör hitta på något och ja.. äh jag vet inte, bara en lite småtråkig men ändå bitvis skön soft dag.

Tråkigt inlägg för er kanske haha men tänkte iallafall kika in med tips om Clarins brun utan sol som jag är så himla nöjd med, började med den till ansiktet men var ju bara tvungen att ha den till kroppen också, finns tex hos Bangerhead här (ansikte) och Cocopanda här (kropp) och bägge hos Åhlens här.

Man blandar alltså i ett par droppar i sin vanliga dagkräm/hudlotion och man får superfin färg. Ska visa före och efter nån dag när jag får tid, måste bara peela mig ordentligt tills så färgen blir riktigt jämn och fin.

Knäppte en snabb halvdålig bild med självutlösaren på min dagens (framför vår fula men ack så skyddande thuja på framsidan) innan jag stack iväg på ett ärende och tänkte visa mina nya pjuck, har ett par likadana i vitt som jag använder ofta på sommaren, kommer från H&M och finns här. Perfekt sommarsko i canvas som är snygg med lite platå, något stor i storleken upplever jag men ok.

Nya favvobyxan från Kappahl och skjortjacka från samma ställe som jag verkligen lever i. 25% på ett helt köp hos Kappahl nu t.o.m 16/5, här. Jag hittade lite sommarplagg till barnen.

Nu kom min man precis hem, han har jobbat långpass idag, därav ingen mysig middag med familj eller vänner utan det blev sen lunch för mig och barnen efter att några vänner var här och fikade på förmiddagen, och nu blir det en rejälare kvällsmat framför tv:n.

Imorgon ska jag jobba och mannen vara ledig med barnen, som vanligt går vi om varandra haha. Jaja, i helgen får vi mysa.

Har ni gjort något trevligt idag?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.