ALLT FÖR UTFLYKTEN/PICKNICKEN

lördag, maj 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Åhlens, Cervera, Nordic Nest & Mio

Stråväska Ibiza // Kylväska Sagaform (kampanj)

God förmiddag!

Just idag känns denna bild ganska avlägsen, i skrivande stund har vi ca 10 grader och regn ute, inte så härligt om ni frågar mig. Men under tiden vädret bestämmer sig för att slå om så tänker jag att man kan ju förbereda sig för härliga picknicks och utflykter med en massa praktisk och snygg utrustning som passar till det.

Alltså det finns ju så mycket käckt och fint så det är inte klokt och jag har plockat ihop lite favoriter!

Picknick glas // Kylväska hög rund // Skärbräda och kniv // Bestickset // Muggar // Portabel kolgrill // Hamam handduk

Den lilla kolgrillen är ju bara för läcker, finns i flera färger och den hade jag gärna haft med mig på sommarens alla utflykter med båten. Sen älskar jag allt från Sagaform och förutom kylväskan har jag den här picknick-pläden i samma färg, som man snabbt rullar ihop till en liten väska.

Sagaform har det mesta för picknicken som olika kylväskor som både ryggsäck, ”vanliga” osv, tallrikar, glas och bestick mm mm och finns bl.a hos Cervera här och Nordic Nest här, dessutom det mesta till kampanjpriser just nu.

Cervera har ett stort utbud av andra varumärken för just picknick och uteliv också, här.

Vattenavvisande ryggsäck // Picknickkorg // Solcellslampa // Sugrörsset // Flaskor // Tillbringare & glas // Solstol // Mattermos // Mattermos

Ni ser ju så mycket fint det finns, solstolen finns i 4 färger och just denna matchar ju den portabla grillen helt perfekt, inte för att det är nödvändigt men kul att kunna picknicka/campa med stil 🙂

Tänker att ting med detta tema är perfekta presenter att ge bort också.

En till sak som gör utflykten himla trevlig är ju musik, så jag önskar mig denna trådlösa högtalare som är liten men med bra kräm i! Inte för att man ska störa folk i sin omgivning men tänk er en lite kobbe ute på havet med goda vänner, mat och musik. DET ser jag fram emot.

Nä nu ska jag ta tag i nödvändigheter som städ och tvätt här hemma så med det önskar jag trevlig lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.