PRODUKTER JAG ÄR NYFIKEN PÅ

lördag, april 10, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Todeloo!

Här står jag lite snabbfixad i favorit-skjortjackan från Kappahl efter en förmiddag med migrän, halleluja för att jag tog mig ur det med medicin och inte behövde ligga tills imorgon. Nu mår jag helt ok!

Lite skimrig aprikos highlighter på kinderna och mina knalliga naglar (detta grymma från OPI med gellack-effekt som håller lääänge) piggar upp.

Smink och skönhetprodukter är ju himlans kul tycker jag och här har vi några produkter som jag är väldigt nyfiken på efter att ha läst om dem i olika magasin osv.

Först ut NYX Marshmellow Smothing Primer, en nyhet med en mjukt vispad formula som fixar så att makeupen sitter perfekt under dagen och förutom det jämnar den ut huden och återfuktar den. Väldigt sugen på att testa den.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Super UV Face Fluid SPF50+, en solkräm som skyddar mot alla sorters UV-strålar och hjäper till att förebygga mot pigmentfläckar och åldrande. Just pigmentfläckar/pigmenteringar har jag lättare att få nu när jag östrogenbehandlas så måste skydda mig väl så jag inte får stora bruna kakor av fläckar på huden. Ultralätt formula, hypoallergen och dermatologiskt testad, innehåller hyaluronsyra som återfuktar.

RMS Lip2Cheek och Luminizer Champagne Rosé låter som ett måste i vår/sommar, pefekt med duoprodukt som kan användas både på kinder och läppar och vem vill inte har champagnelyster till brännan!? Oj så fina de ser ut att vara.

Minaralsolskydd från Hawaiian Tropic med den klassiska doften som jag bara älskar har jag faktiskt klickat hem nu, den ska vara en väldigt lätt och snabbabsorberande. Silkeslen återfuktad hud och med bra solskydd och dessutom vegansk, hur bra låter inte det!

IRIS primer från IDUN är en annan primer jag läst om ska vara så fantastisk, ger en silkeslen bas som är snäll även mot den allra känsligaste huden. Innehåller vitamin E och aktivt kol som är bra för dem med oljig hy och acne. 100% vegansk.

Dew Mist från Bare Minerals, ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till makeup, är en setting spray som fixerar sminket, och friskar upp huden när som helst under dagen, ska ge mycket lyster och glow. Vem vill inte ha det liksom.

Creme lipstick från IDUN som vårdar läpparna med ingredienser som sheasmör och nordisk hjortronolja. Krämigt i vackra nyanser som ger lätt täckning med mycket lyster, ger torra läppar rikligt med återfuktning.

Ja det blir till att prova några av dessa produkter iallafall, nytt och fräscht i badrumsskåpet är alltid kul.

Nu ska jag knalla upp till Maria för vi och ungarna ska gå och köpa lördagsgodis. Mina killar kom hem precis efter totalt 3,5 timmar fotbollsträning och padel så de lär väl ta varsin sida av soffan för en middagslur nu haha.

Sen blir det premiärgrillning i det fina vädret, fast vi får nog sitta inne för det blåser en del.

Ha en fortsatt fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.