INREDA UTREDA

söndag, april 4, 2021 3 0

Innehåller annonslänkar

Tänk att snart har vi sommar och ängar fulla med hundkex och andra fina sommarblommor..

God morgon!

Påskdagen idag och solen skiner lika härligt om igår påskafton. En dag som spenderades men vänner i en glänta i skogen med grill och påskaktiviteter för kidsen, hur mysigt som helst. På kvällen åt vi middag med en av familjerna i deras mysiga uterum, de vi umgås med typ jämt.

Hur såg er påskafton ut?

Idag är vi lite trötta men ska fixa lite i trädgården osv, men mest ska vi bara chilla, ta en promenad eller två och bara vara. I dessa tider underlättar det fina vädret oroligt mycket, att man kan vara ute mycket och fördriva tiden på ett härligt sätt. Vi gör iordning våra uteplatser för sommarsäsongen och ska måla farstun mm. Jag längtar väldigt mycket till grönska i vår trädgård, tills avenbokshäcken står grön och fin och inte brun och vissen som den ser ut nu med fjolårets löv.

Pläd Arket // Tidningsställ Hemtex // Solcellslampor Mio // Kruka Mio // Sittkudde Ellos // Golvlampa H&M

Inreda utomhus, kan man kalla det att utreda? Hihi.

Hoppas på en repris av sommaren 2018, kanske inte fullt lika torr men med vackert väder så gott som varje dag så man slipper ta in kuddar och annat om kvällarna, det var ju helt magiskt den sommaren.

Nu ska jag ut med Ebba, önskar er en strålande dag!

KRAM

0
3 Comments
 • Jessica
  april 4, 2021

  Hej! Visst är väl vädret underbart, att få tanka lite D-vitamin 🙏🏻 Utemöblerna på bilden, var är dom ifrån? Ha en fortsatt fin påsk 🐣/ Jessica

  • Catta
   april 5, 2021

   Hej! Ja helt underbart, fast just idag snöar det haha, verkligen aprilväder. Möblerna är från Ikea, haft i flera år och tyvärr slutade de sälja dem förra året.

   Kram

   • Jessica
    april 6, 2021

    Tack snälla för återkoppling! Det är typiskt mig att alltid hitta något när prylar har utgått lr sålt slut 🙄 Din blogg är så inspirerande, tar en kik dagligen och längtar till nästa inlägg 🥳. Läste ditt senaste inlägg – hoppas du piggar på dig snart! ❤️ Sköt om dig! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.