EBBA 13 ÅR!

torsdag, april 8, 2021 1 0

Hipp hipp hurra för vår pälskling idag!

Ja för idag blir vår fina fyrbenta familjemedlem hela 13 år gammal, helt galet vad tiden går.. Hon var vår första ”bebis” och har funnits med så länge så ett liv utan henne känns otänkbart, men vi vet ju alla att den dagen kommer när hon inte finns här på jorden längre. Dör av tanken.

Barnen vet ju inget annat och hon är en så viktig del av vår familj.

Världens bästa hund vår Ebba, skitjobbig emellanåt haha men så tålig och kärleksfull hon varit i alla år. Älskade när barnen kom och det var som att hon visste precis vad som väntade när min mage växte och vi en dag kom hem med bebis. Hon ville alltid ligga tätt intill, eller gärna i knät under bebis som stöd när jag ammade.

Aldrig känt mig orolig för en sekund att hon skulle göra något mot barnen, de har snubblat över henne och hon har fått ett och annat klädesplagg på sig och leksaker har yrt kring henne men hon har bemött allt med en puss.

Sånt tålamod.

Barnen har tidigt fått känna ansvar över henne och empati och respekt för djur i allmänhet. De har gett varandra trygghet och närhet, fint.

Vårt älskade lyckopiller som nu är så gammal att hörseln blivit sämre, kroppen gör lite ont efter långa promenader och det verkar som att hon känner sig orolig och ängslig ibland. Så svårt att veta riktigt hur hon mår eftersom hon inte kan säga det, men hon verkar rätt lycklig ändå, och aptiten är mer än god haha.

Hoppas vi får flera fina år till ♥️

Kram o natti.

0
1 Comment
  • Liv
    april 9, 2021

    Gratulerer med Ebba! Veldig flott for barna og vokse opp med dyr. Det er en stor berikelse… Herlig hund.

    God helg🌸

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.