BLÅTT ÄR FLOTT

tisdag, april 6, 2021 12 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Ny dag och nya tag, eller hur! Idag känns det som det kommer bli en bättre dag, hoppas att rutiner i form av jobb och annat ska göra susen, hoppas det iaf. Väldigt skönt med lediga dagar men man kan ju bli lite slapp av det också. Är så tacksam för att ha ett jobb där jag inte behöver vara 100 på topp, visst måste jag klara av mina arbetsuppgifter men jag kan ta saker i princip i min takt på kontoret, hämta kaffe i lugn och ro, ta paus lite när jag vill osv. Inte lika lätt när man jobbar tex i servicebranchen med att behöva möta folk med ett brett leende och vara alert och trevlig nonstop. Ja nu måste jag ju vara trevlig på jobbet också, vore konstigt annars men ni fattar, man kan liksom säga till kollegorna att idag är en ”sån” dag och hålla sig lite för sig själv. Eloge till alla er som jobbar i skola, sjukvård och ja allt möjligt där ni möter människor varje dag. Jag sitter en del i telefon men det är inte någon jätteprestation, sen håller jag på med bokföring och annat administrativt vilket jag kan göra gäspandes typ. Skulle inte kunna sitta som flygledare och ansvara för trafik i luften precis, den skärpan i skallen har jag icke! 😉

Vad har ni för typ av jobb?

Idag skiner solen och jag kände för vita brallor och drog fram en blå tröja till, en riktigt glad-färg och blått har jag fastnat för den senaste tiden. Har beställt en jättefin blå sommarklänning som jag ska visa er när den kommer, och jag hittat massor med annat fint i blått..

Klänning // Träningskläder // Tröja // Scrunchie // Solglasögon

Så somrigt och härligt, visst toklängtar man till brunbrända ben och fladdriga sommarplagg nu, det gör jag iaf!

Ha nu en riktigt go onsdag, hoppas solen skiner lika mycket hos er som här.

KRAM

0
12 Comments
 • Malin
  april 7, 2021

  Hej!

  Jag jobbar som undersköterska inom hemtjänsten så jag behöver vara på topp. Jag trivs att jobba med människor och att röra på mig i jobbet.
  Dock är det tuffare nu i dessa tider.

  Vad snyggt med blå tröja och så fräscht med vita jeans!! Är sugen på det jag med men risken finns att de inte håller sig så vita på mig 😂

  Ha en bra dag!! 😃🌷

  Kram Malin

  • Catta
   april 7, 2021

   Härligt att du trivs, du gör ett otroligt viktigt jobb!
   Förstår att det måste vara extra tufft nu, jag påverkas inte alls på samma sätt i mitt yrke, heja dig och alla andra inom vården.

   Tack! Haha, ja man får passa sig när man är så snurrig som jag så inte en kaffe landar i knät när man har vitt på sig 😉

   Kram

 • Jenny
  april 7, 2021

  Hej, jobbar som sälj koordinater på ett företag som säljer konfektyr . Är dock sjukskriven för tillfället.

  • Catta
   april 7, 2021

   Det låter spännande! Men tråkigt att du är sjukskriven, hoppas det inte är något allvarligt och att du blir bättre snart.
   Trivs du med jobbet annars?

   Kram

   • Jenny
    april 8, 2021

    Trivs jätte bra! Varierade uppgifter och kul att ses när man väl kan ha konferenser igen och träffa alla kollegor! Kanske till hösten. Vi har även en bonus resa till Italien men det blir nog av tidigast nästa år. Är italienskt företag. Älskar din blogg. Kram från Jenny

 • Christine
  april 7, 2021

  Hej! Jag jobbar som arbetsterapeut på en mottagning för personer med beroendesjukdom och psykiatrisk diagnos. Tufft jobb som kräver att en är på topp hela tiden, våra patienter är svårt sjuka och har många svårigheter i livet. Jag kan ibland, pga trilskandes hormoner, känna mig ganska trög och låg, men på nåt märkligt vis går jag in i en andra andning på jobbet och löser det ändå. Visserligen tar det ut sin rätt kvällstid, men det får vara så i perioder. Jag lägger fokus på det som funkar. Jobbet tar mkt energi, men det ger också mycket.
  Supersnygg outfit på dig❤️ Kram

  • Catta
   april 7, 2021

   Vilket otroligt viktigt jobb du har, så fantastiskt med människor som arbetar med att hjälpa andra som har det tufft, viktigare nu än någonsin. Så otroligt många som mår dåligt och det gör så ont i en, men så fint att du har valt ett jobb med att hjälpa de som har det svårt.

   Känner igen mig helt i det du skriver om en andra andning på jobbet, jag är likadan och idag har jag faktiskt haft en hektisk dag som jag klarade bättre än förväntat.
   Nu är jag hemma igen och känner hur luften går ur mig.. men ska ta mig ut på en promenad med hunden och kolla till barnen som är ute och cyklar.

   Naturen ger mig styrka och sinnesro.

   Tack snälla, kram

 • Fia
  april 7, 2021

  Jag önskar innerligt att jag kunde ha ett jobb som ditt. Jobbar inom tandvården där tempot och prestationskraven bara ökar och ökar. Jag möter ofta en ny patient var 20:e minut, och eftersom jag redan är i en svag period i livet och inte mår så bra tar det oerhört på mina krafter. Känns ibland som att jag orkar inte mer.

  • Catta
   april 7, 2021

   Låter verkligen påfrestande med det tempot och känns inte hållbart i längden, har du en bra chef du kan prata med, finns det möjlighet till ändringar i tjänsten/arbetsuppgiften som kan göra det lite lugnare för dig.
   Hoppas verkligen det och hoppas du får hjälp med ditt mående så du får tillbaka energin och kan njuta av livet.

   Stor kram

 • Marléne Bagleborn
  april 7, 2021

  Vacker som en sommardag! Superfräscht med vita jeans, ska nog plocka fram mina också.
  Jag jobbar som administratör på ett teknikkonsultföretag och driver mitt företag Bagleborn Essens som fotograf.
  Fotar bröllop, barn, samarbete på min blogg (vill ha fler 🤩) och bilder till hemsidor.
  Hoppas snart du mår bättre ♥️ Kram!

  • Catta
   april 7, 2021

   Gulliga du, tack.
   Vi måste ju ses och snacka face to face men SÅ svårt det ska vara att finna tiden hörrö du! Hänt så mycket i livet det senaste så jag känner mig rätt så matt. Mix av sorg och krämpor, men det ska nog bli bättre snart tror jag.

   Vill höra mer om dig och ditt jobb, mest om fotandet för det är jag så imponerad av, du är grym.
   Kram

   • Marléne Bagleborn
    april 8, 2021

    Vi har nog mycket att snacka om, många gemensamma nämnare. Samma här, har varit så mycket och så Corona på det.
    Men jag fick just nästa lördag, 17 april ledig. Hur har du det då?
    Vi kan skriva i DM på Insta istället.
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.