1 APRIL & UTESTOLAR FRÅN RUSTA

torsdag, april 1, 2021 0 0

Välkommen sköna april!! Och vilket kanonväder vi har, sommar på vår altan. Har jobbat halvdag idag, vilket vi alltid gör innan röd dag. Suttit med en smoothie i solen och tittat på medan mannen klippt våra thujor.

Påskhelgen har börjat och ikväll ska jag till Hönö och träffa några barndomsvänner utomhus på lite bubbel och korvgrillning, ska bli SÅ mysigt.

Picsen knäppte jag igår, idag har vi öppnat upp gardinerna och solen flödar genom vårt hus, men här ser ni vilka utestolar det till slut blev, dessa väldigt snygga från Rusta (här), något låga i sitsen så nu ska jag hita bra kuddar till också men visst är de superfina! Tycker jag iallafall 🙂

Slänger in ett tips på servettvikning också, tipset fick jag av Helena Lyth.

Ha en fortsatt fin dag och GLAD PÅSK!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.