SHACKET & TRÄDGÅRDSTIPS!

onsdag, mars 31, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna sköna onsdag, här spricker det upp nu och det är härligt vårigt ute. Här står jag i min nya übersköna skjortjacka från Kappahl, eller ”shacket” som det även så käckt kallas. Overshirt har jag hört också.

Den här är verkligen jättefin i kvaliteten, välarbetad och knapparna är fina detaljer tycker jag, bilderna gör den väl inte helt rättvisa, finare i verkligheten och färgen är underbar.

Skor &other stories // Tights Röhnisch

Jag har en XS och jag tycker den är rätt stor i storlek, så jag har valt att vika upp ärmen och skor med lite höjd till för annars försvinner jag lite i den haha. Men verkligen superhärlig, så nöjd. Handlade med personlig rabattkod på 25% (medlem) också så ett kap, visst!?

Andra shackets jag gillar:

1 Ellos // 2 Lindex // 3 &other stories // 4 Wakakuu // 5 H&M // 6 Bubbleroom

Sen till ett trädgårdstips! Hur man får bort gröna alger på altan, staket, plattor mm.

Kolla de två nedersta ribborna på vårt staket/plank på framsidan, de har jag penslat med ogräsättika och tada, alla alger försvinner helt och hållet, inte ett spår kavar, hur amazing!!??

Jag har använt det på all trall både på fram och baksida nu, utemöbler mm, helt grymt. Billigt och miljövänligt är det också, köpte på Biltema för 89:- tror jag, för 5-liters dunk och även Byggmax, Ica och massa andra ställen har denna 12-procentiga ättika.

Vi har några megastora thujor som insynsskydd på framsidan, skitfula men vill ej ta bort för det ger underbart lä och insynsskydd som sagt. De gör altanen Hulken-grön som ni ser men kolla, puts väck med ättikan! Jag har använt en vanlig målarroller med kvastskaft och rollat hela altanen, på så sätt kommer det bara där det ska och inte på växter som vissnar om de får det på sig. Man använder det ju normalt sätt för att döda ogräs ni vet.

Behövs inte sköljas av utan låt torka in, helst i några dagar upp till en vecka utan regn om möjligt men man ser skillnad redan efter några timmar.

Om några dagar kommer jag tvätta altanerna med såpa och vatten för att få bort lite annan smuts också. Inga giftiga kemikalier eller högtryck här inte, förstör bara.

Nu ska jag ansluta till mannen i köket som brassar thailändskt idag, tänk att snart är det påsk och lite välbehövligt ledigt! Jobbar halvdag imorgon sen är jag ledig till på onsdag nästa vecka, ska bli grymt härligt.

Hoppas ni också får långledigt!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.