GODIS FÖR HÅRET!

onsdag, mars 3, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hoppas ni har en fin onsdag, mer än halvtid på jobbveckan för de flesta och helgen känns nära, så skönt.

Idag tänker jag ge ett grymt tips på hårvård, har nämligen testat ett nytt schampo nu en tid, efter tips. Jag har alltid haft en ganska känslig hårbotten, och jag tror att det dels beror på mina mediciner, torr hy och dåliga produkter. Har absolut använt en del bra hårvård också men så mellan varven har det blivit de där billiga från Ica som egentligen inte är så bra ur någon synpunkt. Varken för miljön eller hälsan.

Men nu så har jag då testat detta UNDERBARA schampo från Dr. Ceuracle som finns hos Glowid och älskar det. Håret känns riktigt riktigt rent efteråt och blir så lent och härligt. Upplever att många andra schampon lämnar en fet hinna typ som sköljmedel i håret efter tvätt men med detta känns det bara rent och fräscht.

Doften är underbar också, ganska intensiv när man schamponerar men väldigt fräscht och behaglig efteråt.

Ingredienser som lavendel, körsbär, kamomill och peppamintsolja tillsammans med aktiva ämnen ger skalpen en naturlig PH-balans och passar alla men speciellt de med känslig hårbotten. Jag har blivit av med störande kli och håret blir inte fett lika snabbt.

Det står att det ska motverka håravfall också, låter ju toppen, får väl se om jag upplever effekt av det också efter en tid.

Jag köpte Treatment Kit med schampot och en toner, och den är så härlig för med munstycket kan man ge sig en liten massage och samtidigt. Kyler lite gött och fräschar liksom upp hårbotten mellan varven, som en toner för ansiktet fast för hårbotten. Ni får läsa mer om dem här om ni vill veta mer men jag rekommenderar verkligen. Drygt schampo också och precis som man ska så schamponerar jag alltid två gånger, först för att lösa upp skiten, sköljer emellan och kör en omgång till.

Två gånger i veckan tvättar jag håret för att hårbotten ska få vila.

Glowid har även hudvård och smink, grundaren av företaget är en svensk tjej som har bott i Seoul, Korea och alla produkter är just från Korea som är kända för sin hudvård.

Nu ropar mannen att middagen är serverad, ha en trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.