ENKLASTE BURRATASALLADEN

tisdag, mars 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Burrata är något vi äter allra mest på sommaren, men det är såklart gott året om och dagar när jag äter lunch ensam och inte behöver tänka på att brassa för en hel familj kan det räcka med en enkel sallad.

Idag blev det världens enklaste med en burrata som jag river isär med händerna på en tallrik, ett gäng körsbärstomater och hackade pistagenötter. Lite olivolja, flingsalt och malen svartpeppar på sen är det klart! Tar väl inte ens 5 minuter.

Med den satte jag mig på altanen i solen och njöt, så galet skönt väder, riktigt varmt där i lä.

Det vackra faten kommer från Arket (här), bröd/fruktfatet Rum21 (här), linneservett H&M (här), glas Cervera (här) och bestick gamla från Newport.

Tänk att så få ingredienser kan bli så gott.

Kolla, snart slår vallmo-knopparna ut och vet ni om att man gärna ska hjälpa dem på traven? Man kan ta bort lite av det gröna höljet för att hjälpa dem, då nyper man ta i det gröna närmast stjälken och riven uppåt knoppen. Kan behövas ibland när det inte riktigt orkar slå ut på egen hand.

Vallmon mår också bäst av att inte bli rörd så mycket, låt den stå där ni sätter den, byt inte vatten och håll på utan låt den vara så mår den bäst.

Nu ska jag köra ett hemma-yogapass, slarvat lite det senaste med träningen, men nu ska jag skärpa mig igen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.