RAY OF LIGHT & DECO

tisdag, februari 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Mio, Rum21 & Reforma

Godmorgon!

Sportlovsvecka här i Göteborg och jag är ledig som vanligt idag tisdag. Ute snöar det och jag saknar redan helgens sköna sol. Får sånt hopp av solens strålar, hopp om vår och hopp om ett friare liv med ett slut på pandemin.. Men snö är kul och vi ska ut och åka pulka efter lunch.

Blev ett par dagars paus här, skönt ibland att koppla ifrån, men idag blev jag sugen igen och tar mig lite tid nu när barnen kollar på film med en stor smoothie i handen.

Inredning i fokus nu när butikerna får in så mycket fint hela tiden och Mio har jag verkligen fastnat för det senaste, SÅ mycket snygg prisvärd inredning hos dem.

Bordslampa // Kudde // Spegel // Prydnadsfågel // Vas // Vägghylla // Soffbord

Poster // Kudde // Vas // Bricka // Bordslampa // Soffbord

Ett axplock av allt som faller mig i smaken, marmorborden är så coola och finns i två storlekar i svart eller vit marmor. Billigare alternativ till Menu´s ”Plinth”. Mio har även den här varianten.

Snygga kuddar som inte kostar skjortan har Mio en massa fina och förutom de i kollagen gillar jag den här väldigt mycket.

Bordslampan överst påminner lite om Flowerpot från &tradition och den svarta underst påminner om Night Owl från Fritz Hansen och Svampen från Hubsch i stilen.

Vaser i vackra trendiga rökiga toner som i keramik och gillar man bubbliga vaser a la Svenskt Tenn är den här riktigt tjusig. Valentins fina viskosmatta har kommit i en härlig beige färg och vill man ha en tåligare så har de en vacker i ull.

Nu är det dags för promenad med Ebba, önskar er en härlig dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.