NANOPAS BJÖRK LUFTRENARE

lördag, december 26, 2020 1 0

Reklam i samarbete med Aerokath AB

I stolt samarbete med Aerokath vill jag berätta för er om denna fantastiska luftrenare som heter Nanopas Björk.

Med ny innovativ teknik renar Nanopas luften på nanonivå vilket tillsammans med att den är ozonfri gör den helt unik i sitt slag.

Vi har två stycken som vi valt att sätta i Valentins rum till att börja med, då han lider av allergi och känner av de halter av pollen som finns i luften nu i och med den milda höst vi haft. Vi kommer ha en i vårt sovrum sen men vill liksom göra det så effektivt som möjligt för att Valentin ska känna tydligt vilken skillnad den gör, och visst känner han skillnad! Mindre nästäppa och sover bättre har han märkt och det bara efter 3 dygn, så härligt detta.

Den ena har han precis intill sängen, den är tyst så stör inte alls. Och vad den gör är att den fångar upp och neutraliserar mycket små partiklar ur luften såsom pollen, mögelsporer, bakterier,  ett antal allergener, virus, damm, aska, rök, sotpartiklar och gasformiga föroreningar och en enhet är testad för att effektivt rena ett utrymme på 12-15 kvm.

Tänk dig att du skapar ett ”renrum”och att när man sover hinner immunförsvaret att bearbeta alla partiklar man har utsatts för under dygnets övriga timmar vilket är många typer av partiklar.

Studier har visat att barn med allergier som tagit mediciner dagligen bygger upp sitt immunförsvar med Nanopas och kan leva utan mediciner.

Nanopas Björk finns i svart och vitt och kan antingen placeras liggande eller hängas upp på väggen, snygg design tycker jag, och fördelarna med denna patenterade renare är många: Tyst, bygger upp immunförsvaret, energisnål, mycket effektiv när det gäller virus/bakterier samt de mycket små partiklarna (som filter inte tar), tar bort mögelsporer, inga filterkostnader och ozonfri.

Perfekt både i hemmet och på arbetsplatsen, jag ska definitivt ha en på kontoret, och med min kod ELDANA20 får ni 20% rabatt och ni hittar produkterna här.

Tipsa era arbetsplatser ni med vet jag, för vem vill inte andas renare luft?!

Kram

0
1 Comment
  • Jonas A
    oktober 28, 2021

    Vilket skit.. testat denna NANOPAS i över 6 månader, rent lurendrejeri, denna skall enligt upphovsmakaren göra att man skall se partiklar nedanför d.v.s partiklar ovjoniseras, laddas ur och faller ned till mark. Jag hade den monterad bredvid min säng i äver 6 månader, det var onödigt rent under NANOPAS, inget kändes bättre.

    Tekniken stämmer säkert d.v.s om man har 10st NANOPAS i ett litet rum, men det blir då 2900krx10=29 000kr som man kan åtgärda så mycket mer för t.ex fönsterbyte, ventiler med filter osv. AVRÅDER HELT IFRÅN ATT KÖPA DENNA

    // Mvh. Jonas Ahlström

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.