MELLANDAGAR

måndag, december 28, 2020 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej! Vad gör ni i dessa mellandagar? Visst kan det vara lite segt att få tiden att gå när livet är begränsat?

Jag har iofs jobbat idag och mannen jobbar till kl 20 så barnen har varit hemma själv ganska många timmar idag och det har funkat toppen, jag var hemma på lunchen och lagade mat till dem. Vill inte att de ska gå på fritids nu, dels för vår egen del, dels för att skolan ska få rejäl paus från smittspridning.

Tur de är såpass stora att de kan klara sig själva längre stunder nu, underlättar ju enormt. Jag jobbar dessutom bara 5 minuter bort så skulle det vara något är jag hemma på ett kick.

Det blir mycket pussel och spel hos oss nu, väldigt mysigt tidsfördriv faktiskt, och så har vi ju en hund att ta hand om så ute är vi mycket också. Bläddrar igenom magasin, dricker te och äter after eight, sämre kan man ha det.

Fast det är utmanande vissa dagar, man går ju på varann när man är hemma så mycket, barnen bråkar och är rastlösa, saknar fria leken med vänner, och leka ute? Jahaa ni, i halv storm och piskande regn är det fasen inte lockande. Vi är ju inte välsignade med härligt väder här på västkusten precis, gaaah att vi inte kan få kyla och snö så man åtminstone kan umgås utomhus!? Fick två dagar med sol över jul, sen skit med råge igen..

Att behöva bada lerig hund efter varje promenad är inte livet precis, men ett tidsfördriv det med såklart haha, suck.

Nu längtar vi ihjäl oss efter vaccin och fria tider igen, eller hur!

Under tiden frossar mina ögon i inredningsnyheter, och ja, det är samma palett jag dras åt som de senaste åren, här hos Jotex & Ellos.

Vägglampa // Loungestol // Matta // Skärmvägg // Spegel // Skål

Så mycket fint så det är inte klokt, vill ha rubbet, men kanske allra mest ett gäng av de här stolarna, gärna till ett nytt bord också (trött på vårt vita).

Får dock nöja mig med det vi har ett tag till, onödigt att byta bara för man vill, men glutta och drömma lite kan man ju göra iallafall. Och förhoppningsvis inspirera er som kanske behöver.

Mer av dessa butikers fina nyheter hittar ni här och här.

Jag har iallafall fått hem en ny fantastisk skjortjacka från Lindex som jag ska visa på imorgon, lätt säsongens finaste.

Nu ska jag bort till sopsorteringen, inte klokt vad man samlar på sig kartonger och annat, önskar det fanns yoghurtförpackningar på minst 3 liter till familjen som oss haha.

Ha nu en mysig kväll, ta hand om er 🙂

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.