JUL I ALL ÄRA..

fredag, december 18, 2020 0 0

..men visst längtar vi alla en hel del efter våren nu, eller hur! Krispig vårluft, franska tulpaner, värmande sol och inte minst vaccin och friare liv igen.

Ligger ett litet gött pirr i magen om att vi har den tiden framför oss, längtar. Ljuset i vårt hus som ni ser på bilden, glömmer fort att det faktiskt kan vara så ljust.

Idag har jag varit hos läkare angående knölen och nu är jag remitterad vidare för trippeldiagnostik med de tre olika metoderna klinisk undersökning, mammografi/ultraljud och biopsi/cytologi.

Så skönt att bli prioriterad så det förhoppningsvis går snabbt, inte för att jag är så orolig utan mer för att jag har större risk att få just bröstcancer i och med ärftlighet, IVF (hormonbehandling) och att jag tar östrogen nu efter operationen.

Ni undersöker väl er regelbundet hoppas jag? Minsta lilla förändring ska man söka för, glöm inte det. Jag är lite chockad över att jag inte upptäckt min tidigare, betyder att jag slarvat med att undersöka mig själv, den är ju nämligen ganska stor min knöl..

Är ni osäkra på hur man bäst undersöker sig så finns det en skola för det på cancerfonden.se, här.

De flesta knölar är ju inte cancer men dumt att chansa eller hur?

Var bara det jag ville kika in och skriva idag, trevlig helg alla och ta hand om er!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.