ÖNSKELISTA NOVEMBER

torsdag, november 12, 2020 0 21

Inlägget innehåller annonslänkar

Mössa Adidas // Parfym Lyko // Tights Gina Tricot // Tröja Soft Goat // Skjortjacka Kappahl // Ansiktskräm Idun // Handkräm Care of Carl // Tofflor Gina Tricot

God morgon!

Myskläder, doft (Nomade från Chloé är mumsmums!) och sköna krämer är det jag önskar mig allra mest just nu, vill ha en rikare/fetare dagkräm än den jag använder idag (denna från The Ordinary) för jag blir stramare i huden nu på hösten/vintern i vår torra inomhusmiljö och jag vill prova Idun´s Mineral Rich day cream för torr hy.

Handkräm är något jag inte kan vara utan i väskan och min favorit från Byredo är nästan slut så jag ska köpa mig en ny, fast prova annan doft.

Ny mössa och gosiga innetofflor önskar jag mig, och fler mjuka plagg. Nu har det kommit lite coola sköna skidkläder som jag tycker är kul, både ytterkläder och plagg att ha under. Bl.a Gina Tricot bland sina nyheter här och Soft Goat här.

Nu vågar man ju inte hoppas för mycket men en liten skidweekend under vintervåren vore lovely..

Ja i dessa tider kan man väl konstatera att ”loungewear” fått sig ett rejält uppsving, var och varannan butik har sin egen kollektion med myskläder. Med färre eller i princip obefintliga tillfällen för party eller andra tillställningar där man klär upp sig så kan jag tänka mig att försäljningen för festplagg dalat en del.

Som det ser ut nu så blir det varken ju eller nyårsfest att se fram emot med restriktioner och rekommendationer som råder.

Vi har bokat en hotellnatt utanför en mindre stad under nyår, i ett lugnt naturområde. Hoppas verkligen att vi kan åka, mest för Ebbas skull då det är pga hennes skotträdsla vi bokat, här i Torslanda skjuter folk raketer som galningar och jag är rädd att hennes hjärta inte ska klara ett år till, trots allt lugnande hon får. Så jävla sjukt rent ut sagt att djuren ska behöva lida så här och att vi ska behöva droga vår Ebba, något som också är riskfyllt. Nej, förbjud fyrverkerier tycker jag och jag är glad att inga butiker runt oss säljer längre, dock kommer det en lastbil och säljer utanför en av pizzeriorna varje år, morr.

Nu ska jag väcka min dotter, ha en fin dag!

Kram

21

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.