LJUVLIG MORGON

lördag, november 28, 2020 0 0

Kikar in med två snabba mobilpics från min och Ebbas morgonpromenad vid havet. Tänk att vi bor såhär fint, tycker allt att Torslanda är Göteborgs vackraste stadsdel 🙂

Lämnade Inez på gymnastiken strax innan 10 och sen åkte vi ner hit till Tumlehed jag och Ebba, promenerade över bergen längs havet bort till Strömsund där jag tog ett fotdopp för att kicka igång blodsystemet, så otroligt skönt.

Ca -2 grader och vackert frostigt på alla vass, sagolikt.

Nu ska jag och kidsen tuta in till stan till svärmor där barnen ska klä en plastgran som jag köpt åt henne med en massa härligt kitschiga kulor. Under tiden ska jag ta en promenad runt vackra Göteborg med en fin vän som jag inte sett på evigheter.

Önskar er en fin lördag!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.