HÖSTENS HETASTE BOOTS

tisdag, september 1, 2020 0 23

Innehåller annonslänkar

Godkväll!

Kom nyss hem från kvällsdoppet, som var helt ljuvligt för övrigt, herregud så skönt med ett septemberdopp.

Kikar in snabbt med ett inlägg jag påbörjade imorse med lite goa pjuck. Blev ett par nya till mig idag på stan också, gummistövlarna ni ser ovan, huuur sköna som helst och såklart väldans höstpraktiska, inte minst för oss hundfolk.

Märket heter Lemon Jelly och dessa säljs bl.a här hos Spartoo (köpte mina på NK Gbg). Var ju ute efter dessa från Billi Bi egentligen, men de hade inte kommit in hos NK än pga väldigt försenade leveransen, i typ hela varuhuset, och så behövde jag ju ett par nya gummistövlar. Har ett par knähöga Hunter som är kanon men skönt med en nättare variant också.

Har spanat in lite schnögga pjuck åt er, de flesta med lite rejälare sula, som är så coolt tycker jag. Hjälper fötterna hålla värmen bättre också när man kommer upp lite från marken.

1 Billi Bi // 2 Blankens // 3 Gina Tricot // 4 Flattered // 5 Vagabond // 6 Vagabond

Förutom skorna blev det denna tröjan från Gina, sen mest kläder till Inez, som vanligt.. Hittar alltid massor till henne, men till sonen är det inte lika lätt. Han vill ha en clean look och inte en massa förbenade tryck som varenda kedja bestämt måste smacka på alla killkläder. Why??

Konstiga seriebilder, splash-färger och en massa text, va fasen alltså. Någon som håller med?

Jaja, får väl leta på nätet helt enkelt.

Nä nu måste jag in i duschen innan grabbarna kommer hem från träningen och ska barrikadera sig i badrummet, vi har bara ett!! Gaaah.. Inget tonårsliv i denna lya tack, vet ju själv hur länge man kunde låsa in sig där inne haha.

Trevlig kväll!

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.