GOD MORGON 1:A SEPTEMBER!

tisdag, september 1, 2020 3 27

Innehåller annonslänkar

Vaknar upp till en kall men vackert solig septembermorgon, swosch sa det så var vi här, inne i den första höstmånaden.. galet att sommaren nu är förbi.

Har nyss lämnat Inez på skolan, Valentin cyklar själv, och sen blev det en kortare promenad med Ebba. När butikerna öppnar ska jag åka in till stan, fylla på lite till barnen och kanske hitta något till mig själv, och blommor från Bunches måste jag ha. Så det blir mindre färglöst här på skänken.

Ska förbi NK och se om de har de här skorna från Billi Bi, vill se hur den ser ut på foten innan eventuellt köp. SÅ snygg med gulddetaljen bak och krokopräglat skinn.

Solen står lägre och är inte lika intensiv som under högsommaren, och i november tittar den inte in alls på vår undervåning då huset ligger så lågt.. längtar inte dit precis, blir så mörkt.

Toner av beiget och grått.. kanske lite tråkigt, men ändå fint tycker jag fortfarande och är inte sugen på att måla om varken skänk eller annat.

Den där stolen är dock den mest malplacerade möbeln vi har i vårt lilla casa, har ingen bra plats för den, men jag vill heller inte göra mig av med den. Tycker den är cool, och kanske finner den en plats i nästa boende, när det nu blir av..

Ska in på Ellos Home idag också, klämma och känna på lite fint, hoppas de har en del av det nedan.

Skrivbord // Mörkläggningsgardin // Taklampa // Taklampa silver // Bordslampa // Pläd

Önskar er en fin dag!

Kram

27
3 Comments
 • Lotta
  september 1, 2020

  Hej. Jag tar en sväng inom dig varje dag. Alltid lika trevligt att läsa!
  Du har en sån fin hög silverljusstake med bollar eller kulor i olika storlekar. Jag beundrar den varje gång den är med på bild. Var har du köpt den?

  • Catta
   september 1, 2020

   Hej Lotta,
   Vad kul att du kikar in här och gillar det jag gör, blir så glad när jag får höra det ❤️

   Ljusstaken heter Ascot och jag köpte den för flera år sen hos Newport, men den verkar tyvärr vara slutsåld. Visst är den vacker 🤍

   Kram

   • Lotta
    september 2, 2020

    Den finns kvar i mässing! Jippie! Nu blir det till att spara veckopengen ett tag 😉 Den kommer att bli superfin här!
    Ha en skön kväll! Och tack för att du förgyller mina kvällar!❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.