FINT FRÅN FAVORITERNA

söndag, september 13, 2020 0 43

Annonslänkar Ellos & H&M

Mörkläggningsgardin // Pläd // Boxar // Soffbord // Piedestal // Stol

Godmorgon kära ni, hoppas ni sovit gott!

Jag har sovit som en sten, hade pressveck i halva ansiktet och truten hade klibbat igen haha, vilket måste tyda på att jag legat i samma position hela natten. Helt väck när Ebba väckte mig.

Tog avslappnande medicin innan jag la mig för jag hade så ont igår så tror det måste varit det som knockade mig.

Men efter en go frukost och en massa kaffe känner jag mig hyfsat på banan igen. Det regnar och jag hamnade här framför datorn en stund innan det är dags för promenad med Ebba. Övriga familjen sitter också framför skärmar så passar på.

Det ramlar in fina nyheter var och varannan dag i mina favvobutiker Ellos & H&M, mycket i min smak. Piedestalen ovan från Ellos tycker jag är riktigt cool och den kan jag tänka mig här hemma. Fina posters från danska Malerifabrikken har jag kikat på, vill ha nån i sovrummet.

Stolarna skulle vara fina i köket och gardinen i sovrummet, de i sammet jag har där har blivit förskräckligt solblekta såg jag häromdagen, inte snyggt.

Tårtfat // Badrumsmatta // Ljusstake // Pall // Påslakanset

Det prickiga bäddsetet ska nog Inez få, hon behöver ett nytt att byta med och jag tror hon skulle älska prickarna.

Badrumsmattan gillar jag mucho också, varför inte en rund liksom.

Tröttnar verkligen sällan på att kolla inredning och förutom att jag följer vad som kommer in i butikerna så följer jag just nu Jana Heinrici flitigt, hon och hennes man har precis flyttat från sitt stora hus till en pampig våning som de totalrenoverad så galet fint. Mest visar hon på insta men gissar att hon kommer fylla bloggen med goa bilder när tid ges.

Hon har bl.a köpt just den soffan jag har kikat på, vi är lite sugna på att byta ut till större och Mammuten från Sweef i Ivory är precis den jag skulle vilja ha.

Vi har tidigare kikat på Stockholm från Soffadirekt som är en riktigt vacker soffa, men Mammuten är lite maffigare och ser så galet skön ut.

Ha nu en skön söndag, kram.

43

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.