DAN FÖRE OP.DAN..

söndag, september 20, 2020 8 52

Annonslänkar Bestseller

Ja men lite halvpirrig och smånojig inför morgondagen är jag allt, trots att jag kastat på ett smil.

Det är ju trots allt en ganska klurig operation jag har framför mig imorgon, ingen vet riktigt hur det det kommer se ut eller bli därinne bland alla sammanväxta organ. Men det finns en plan och det är liksom det vi har att utgå ifrån.

Hur länge jag blir sjukskriven vet man inte mer än att det blir minst en vecka.

Jag har packat väskan med myskläder, medicin, hygienartiklar mm och känner mig hyfsat redo. Bara Descutan-tvätt ikväll och imorgon som återstår och fasta måste jag göra från ikväll t.o.m operationsdax.

Smärtstillande och kortisontabletter en timma innan jag ska vara på plats och sen är det bara att vänta på att bli färdig. Att blir sövd i sig är inget jag oroar mig över men jag har mått väldigt dåligt efteråt de gånger jag blivit det, varit svårväckt och kräkts i timmar efteråt.

Just den biten ser jag inte fram emot precis, inte heller eventuella tråkiga besked. Men försöker tänka positivt.. eller inte alls..

Mysdressen kommer från Bestseller/Vero Moda och är så himla himla gosig och sitter liksom inte åt nånstans, tröja här och byxa här.

Bestseller har massor med mysiga ”loungewear” här.

Ebba undrar va mamsen pysslar med, så söt.

Jaha, sista dagen som fertil kvinna då, imorgon glider jag in i klimakteriet, knappt 39 år gammal.

Lite av en sorg då jag hoppades på en trea, men herregud, så fantastiskt att vi lyckades få två fantastiska barn, något jag aldrig trodde skulle gå, SÅ tacksam för dagens möjligheter med IVF som vi fick sån otroligt fin hjälp med.

Näe hörni, nu ska jag kramas med mina hjärtan och sen in och tvaga mig innan jag glider ner i nytvättad säng och förhoppningsvis får sova hela natten så jag vaknar utvilad inför morgondagens omgång i buken.

Ha en fin kväll kära ni, kram.

52
8 Comments
 • Anna Wahlstam
  september 20, 2020

  Hjärtat ❤
  Jag förstår att det snurrar och tumlar runt i både huvud och mage just nu – även om alla inte kan läsa mellan raderna…
  Jag tycker att sövning är en slags skräckblandad känsla… På ett sätt skönt att bara känns hur man försvinner och inte kan känna ett skit… å andra sidan, ja allt det där.

  Jag tänker på dig vännen och kommer så göra hela dagen imorgon. När du känner en varn lätt smekning på din kind är det jag som är där och ger dig omtanke.

  Nej, livet blir aldrig som man tänkt sig, det är vi varse du o jag. Men vi är faktikt experter på att göra det bästa och mesta av det som blev, och uppskatta allt det vi har.

  Å du… Du ser absolutely smashing ut i din dress… Känner att jag med vill ha en ny skön hemmadress.
  Tänker på dig vännen.
  Varma kramar Anna ❤

 • Kristin
  september 20, 2020

  ❤️

  Skickar dig styrka, mod och kärlek.
  Förstår att det känns jobbigt och ovisst.
  Ska tänka på dig imorgon.

  Kramar Kristin💖

 • Sofia B i Backa
  september 20, 2020

  Åh, håller tummarna att det går bra!! Kramar!

 • Anna
  september 20, 2020

  Varmaste Kramarna till dig! Förstår att det är en massa blandade känslor men jag önskar dig all lycka till!

  • Cecilia
   september 20, 2020

   Skickar massa varma kramar och tankar till dig. Hoppas att allt går bra imorgon. 💗

 • Viktoria
  september 20, 2020

  Massor av omtanke till dig💕 Och allt kommer förstås gå fint!

 • Mary
  september 21, 2020

  ❤️

 • Sofia
  september 21, 2020

  Stort lycka till imorgon!❤
  Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.