SOMRIGA KLÄNNINGAR & SEMESTERLÄNGT

onsdag, juni 3, 2020 0 27

Innehåller annonslänkar

Älskar att gå tillbaka i bloggen och kika på samma tid på året tidigare år, kul att se vad man gjorde då, hur vädret var osv. Denna dagen 2018 var vi på Hönö hela familjen och hängde med vänner, badade och strosade i Klåva. Somrarnas sommar som vi hade det året med medelhavshetta maj-september, rekordår utan dess like, så så härligt.

I år kommer vi bara ha två veckor semester tillsammans jag och mannen, vilket är på tok för lite, speciellt när vi är ifrån varandra så mycket hela året. Men barnen får lite längre ledigt, 7 veckor, vilket känns skönt.

Drömmen är att ha 5 veckor semester på raken nån gång, det har jag inte haft en enda gång under hela mitt arbetsliv. Hur har ni det i år? Tufft för många att få till det.

Inte många veckor till ledigt för mig hur som helst och jag toklängtar, flipflops, klänning, utflykter, salta bad, vänhäng, tid tillsammans och vääärme!

Ett // Två // Tre // Fyra // Fem // Sex

Finns så mycket fint! Hittat en för mig ny butik också, Bohoo, där den koralliga kommer ifrån, kostar 225% på rea (50% på allt).

Ellos har startat sin stora summersale med upp till halva priset, här.

Den ribbade beiga klänningen hiittade jag i Gina´s sommarshop. Ett riktigt mysplagg och de har andra varianter av ribbade klänningar också.

Skjortklänningen är lovely och finns även i rosa här (rea), hos Bubbleroom som har 25% på alla klänningar.

Den blommiga rosa från Åhlens (Carin Wester) är en sån där modell som är smickrande för alla figurer, omlottklänningar är nog de finaste.

Den svarta finns på Afound (50% By Malina), skitsnygg!

Klänningen jag har på mig ovan är en gammal från H&M, liknande modell här.

Nu ska jag ut och vattna i trädgården, sen ta en promenad, min mage är uppsvälld som en ballong så måste röra på mig. Ont i magen är inget kul alls.

Önskar er en fin kväll, kram.

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.