LÖRDAGSMYS I HÖNÖ KLÅVA

söndag, juni 3, 2018 2 7

 

 

 

 

En vacker helg i livet.

Det har vi sannerligen haft. Tiden för bloggen finns inte riktigt och det är för att jag fyllt mina timmar med en massa härligheter som mys på Hönö med familj & vänner. Det finns inget bättre i hela världen. Visar några mobilpics från kvällen i Klåva, då systemkameran inte var med då.

Vi åkte ner till och tog en pizza vid kl 19, på pizzerian som funnits på exakt samma ställe i hela mitt liv typ. Lade inte märke till om den bytt namn men när jag växte upp hette den iaf Antonios och där har jag slukat måååånga pizzor i mitt liv må ni tro haha, mest med vän-gänget.

Brorsan var med och det var mysigt att hänga lite med honom, händer alldeles för sällan. Sen mötte vi upp barndomsvännen Petter och hans familj ner vid glasscaféet för efterätt, vi var också vid badet med dem tidigare på dagen nere i Lapposand, så härligt att få lite barndomsnostalgi!

Min bestie Annica var också nere i Lappo med sina goa killar så livet var på topp!

 

 

 

 

Haha, kul bild! Jag flummar och J posar lite för en gångs skull hehe. Fick ett par kommentarer på insta om hur bra vi matchat varann jag och mannen, haha, det var inte planerat! Men som man säger -”Great minds think alike” 😉 Eller nåt, haha.

 

 

Älskling ♥

 

 

 

Ja det var en kväll i livet att minnas, underbara sommar..

 

 

Idag har vi hängt hemma vid havet i Tumle igen, med Carro & svärmor, himlans fint det med. Hoppas ni haft en lika magiskt fin helg!

 

 

Kram

7
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.