OUTDOOR LIVING

torsdag, maj 7, 2020 0 24

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Ja så här har vi det på framsidan här i lilla radhuset (bild från förra året) och här hänger vi nog allra mest sommartid kring huset. Det ser inte alls ut som jag skulle önska, men så önskar jag ju också ett annat hus haha.

Kanske blir det dock ändring av sida i år när vi förhoppningsvis har en mer skyddande häck och ska fixa iordning lite extra på baksidan, precis köpt en stor gasolgrill (bara haft kol/klot innan) så där kommer det bli många grillkvällar om vädret tillåter.

Det är ju större altanytor på baksidan också.

Idag vaknade vi till en stilla dag, har ju blåst så vansinnigt mycket senaste dagarna, iskalla vindar, men idag blir det nog varmt här.

Har sååå mycket jag vill fixa med, köpa medelhavsväxter, plantera, inreda ute mm mm. Har sett så mycket fint jag vill ha så jag blir tokig!

Igår planterade jag ut mina luktärter som stått i köksfönstret några veckor, direktsådd av rosenskära provade jag med, hoppas det växer och frodas nu så jag kan göra många buketter i sommar.

Utegrupp // Bänk // Hylla // Parasoll // Stol // Solsäng // Litet bord // Parasollfot

Just nu har Mio 10-40% på alla utemöbler t.o.m 18/5 och vårt parasoll kostar tex bara 419:- (!!) och finns i grått, vitt & svart.

Finns flera olika parasollmodeller, parasollfötter och massor med olika loungemöbler osv.

Jag skulle gärna vilja ha den här bänken på vårt stenparti längs gavelsidan.

Ellos senaste story Outside Oasis får mig att drömma mig bort till Ibiza, ljuvligt stylade bilder!

Här.

Nej nu ska jag ut i solen!

Önskar er en fin dag.

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.