HELGENS MAT, NYA ASSIETTERNA & PARFYM

måndag, april 27, 2020 1 25

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Vips så var helgen över och vi har måndag.. igen.. det går så sjukt fort.

Efter en mindre evighet med vackert väder så kom nu regnet inatt och det har regnat hela dagen. Tråkigt men välbehövligt för naturen, kommer bli så grönt och fint nu.

Hoppas ni haft en fin helg, själv har jag varit så trött så igår kunde jag inte hålla mig vaken på eftermiddagen så jag somnade på soffan, och idag har det varit riktigt tungt på jobbet. Ni vet när man inte kan tvinga upp ögonen utan de bara faller igen. Knäppt hur trött man kan bli alltså. Tur jag inte jobbar som expedit för att ligga däckad i en kassa vore ju inte toppen haha.

Hoppas jag är piggare imorgon.

Har inget speciellt intressant att skriva om idag känner jag men kikar in med ett pics på en av helgens måltider, en grön risotto med sparris, brynt smör och hasselnötter. Tips om ni vill äta en god vegetarisk rätt för det var himla gott faktist.

Hittade receptet på Allt Om Mat, här.

Här ser ni assietterna som valet föll på efter tips från Lina som länkade till dessa, när det var 50% rabatt dessutom, tack igen Lina!

Lite offwhite med fin pärlkant och de finns hos Nordic Nest här.

Ska komplettera med lite skålar och annat så småningom, gärna i någon av de andra färgerna.

Nu ska jag brassa käk till 4 små vänner här och sen ska jag lägga mig raklång i soffan och gosa med Ebba till mannen kommer hem och sniffa på min nya parfym jag fick hem idag från min prenumeration hos Sniph.

Carner Barcelona heter den och ni kan läsa mer om den här om ni är nyfikna, doftar mumsfillibabba!

Alltid varit svag för toner av sandelträ.

Min kod CATARINA2025 gäller fortfarande om ni vill prova på att prenumerera på doft hos Sniph, ger 25% på första månaden, läs mer om de olika kollektionerna här.

Jag har Female Classics just nu.

Hjälp med att hitta just din typ av doft att prenumerera på hittar du genom att göra dofttestet här.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon igen, kram!

25
1 Comment
  • lina
    april 27, 2020

    Kul att du slog till på assietterna. Jättefina! Låter fint med skålar i avvikande färg.
    Ja, trädgården blir Iaf nöjd över regnet. 😊 Man har blivit bortskämd med sol och värme, men får tänka på att grundvattnet behöver fyllas på så vi inte får grillförbud i sommar igen. 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.