BRRR..

tisdag, april 28, 2020 2 30

Vad hände med den goa vårvärmen?

Svinkallt ute idag ju, eller så är jag bara extra trött och frusen för jag höll på att trilla av på dagens hundpromenad. Tog t.o.m bilen till jobbet för jag inte pallade att frysa på cykeln, trots att jag bara har knappt 10 minuters cykelväg.. man BLIR verkligen lat när man har tillgång till bil.

Skulle aldrig köpt en till haha. Fast det är en otrolig lyx när man ska hem till hunden på lunchen och man slipper flänga med cykeln fram och tillbaka hela vinterhalvåret. Så det har blivit mer bil än tänkt sen jag köpte den lilla Kian. Mannen har alltid Volvon, han har ingen cykelvänlig väg till sitt jobb så han kör varje dag, buss går knappt att åka dit.

Hur tar ni er till jobbet?

Får bli tända ljus och te i soffan med mitt lilla hjärta nu, killarna är på träning.

Läsläxa och sen Robinson på tv:n, kura ner oss under filten och mysa.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Kram

30
2 Comments
 • Anette B
  april 28, 2020

  Lämnade Stockholm och två timmars resväg till o från jobbet.Nu 3 min med cykel till jobbet. Är lycklig varje dag över beslutet att flytta hem igen.
  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   april 30, 2020

   Wow, vilken lyx, eller hur!
   Tänk så mycket tid man vinner varje dag genom att slippa pendla. Jag hade ca 1,5 timmar till jobbet varje väg när vi bodde i stan, men nu har vi bott här ute i 8 år snart och jag har jobbet ett par kilometer bort, hur skönt som helst.

   Kram och fin Valborg önskar jag dig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.