TRENDER JAG GILLAR

torsdag, januari 2, 2020 0 10

Innehåller annonslänkar

Prickig blus // Guldig jumpsuit // Orange tröja // Rutig kappa // Pu topp // Jeans

God kväll kära ni!

Mannen jobbar och jag har nyss lagt barnen, blir lite sent nu under ledigheten. Imorgon ska jag jobba och vi får väl se om jag orkar upp haha. Blivit långa sovmornar det senaste..

Sitter och kollar vårens kommande mode och det är flera av 2019´s stora trender som håller i sig, som fuskskinn tex. Inte bara byxor utan blusar, klänningar, kjolar osv. Jag gillar ju detta så kul tycker jag!

Jeans jeans jeans, finns inget som är så tidlöst och alltid aktuellt som jeans. I år gärna jeans på jeans på jeans dessutom. Själv är jag sugen på ett par i kick flare-modell, som dessa från Gina och kanske en skjorta i lös passform.

Prickigt kommer det mycket av, likaså neon, guld och rutigt.

Blommiga maxiklänningar har jag sett, som den här vackra, och puffärmarna som jag är så såld på hänger i. Mycket stickat med puffärm har jag sett, som den här från NA-KD.

Ser fram emot allt nytt som kommer, både mode & inredning.

Nej nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Skönt ändå med bara en jobbdag innan 4 dagar ledigt igen. Jag är förutom trettondagen ledig även på tisdag då skolan har stängt/studiedag då.

Natti natti

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.