YVIG JULBUKETT & NÄTSTRUL

lördag, december 7, 2019 1 14

Innehåller annonslänkar

Soffbord // Sittpuff // Matta // Soffa // Kudde // Fotogenlampa // Ljuslyktor

God morgon från vardagsrummet!

Varit lite frustrerad över min kamera det senaste, som börjar ge upp känns det som. Manuell inställning är färglös osv, bilderna ser tråkiga ut, dystra i sina toner liksom. Kan ju bero på vädret också haha, men nä, jag märker att det är trött och sliten min gamla Samsung systemkamera.

Sen har vi lite strul med internet och tv-anslutningen också, drog in fiber i veckan men det är nåt som strular, man får liksom starta om router osv lite då och då. Jag är sjukt ointresserad av sånt där tekniskt också och helt ovillig att lära mig haha. Så att mannen är i London när det är så här gör mig lätt frustrerad. Men det kanske rättar till sig snart, det installeras ju i hela vårt område om 50 hushåll så kanske knasar lite under tiden, de har kommit knappt halvvägs. Konstigt nog har jag nät på datorn.. hm.

Stolar // Matta // Gardiner // Taklampa

Har knåpat ihop en julbukett av diverse blommor, några torkade hortensior, lite nypon från skogen, liljor, eukalyptus & amaryllis. Gillar när det är lite yvigt och spretigt.

Nu ska jag gå och smygväcka min dotter som verkar behövt en skön sovmorgon. Tänk vilken skillnad det är nu från när barnen va små och vaknade 5 liksom, sån lyx nu. Sonen var iofs alltid tidigt, ofta runt 6, men han klarar ju sig själv på morgonen och stör inte oss.

Ha en fin lördag!

Kram

14
1 Comment
  • Krista
    december 8, 2019

    Oj vilken fin bukett 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.