SÖNDAG, ÄNGLASPEL & PUFFÄRMAR

söndag, december 8, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Godmorgon vänner!

Har precis lämnat av Inez på kalas och om ett par timmar bär det av till futsal-sammandrag i Mölndal med sonen. SÅ mycket nu varje helg och det är kul samtidigt som det finns så himla lite tid över till annat, som att gå på bio, marknader, hälsa på vänner, bara vara osv.

Superviktigt med barnens aktiviteter såklart, och det är för tidigt för sonen att välja mellan handbollen och fotbollen så då blir det ganska många tillfällen i veckan för honom.

Sen är det ju en del läxor och annat som ska hinnas med, och den viktiga varva-ner-tiden som alla behöver varje dag. Annars blir livet bara en stress och det vill vi inte ha. Tack och lov så har han lätt för sig i skolan och gör läxorna på ett kick, hoppas det håller i sig.

Någon som känner igen sig i den här perioden i livet? Det är ju så att vissa år är mer intensiva än andra, men en del saker är också mycket lättare nu än när de var små, de klarar ju sig själva i större utsträckning osv, man kan vara på toa och i duschen utan att behöva passa en toddler samtidigt haha.

Tätt mellan våra barn så intensivt där ett tag och så hund på det som kräver mycket av ens tid, dessutom med helt andra rutiner än barn och det har känts närmast omöjligt vissa dagar genom åren men man glömmer det lätt nu.

Livet ändå, fint även om det ibland är klurigt att få ihop pusslet.

Alltså änglaspelet, hur fint är inte det, nostalgi från barndomen och helt ljuvligt plingande. Hög mysfaktor för en billig peng.

Och doftljuset.. mmm, vill inte gå hemifrån för det doftar så mysigt och gott här hemma. Bra beslut av Sniph att ta fram denna serie rumsdofter tycker jag och i sin blogg skriver de om ”Målet att ta fram rumsdofter som inte liknar något annat”.

Så mycket härlig läsning om doft i deras blogg, superintressant att läsa om tex hur doft och intimitet hänger ihop osv. Sen har jag i hela mitt liv varit väldigt doftkänslig och påverkas mycket av just doft. Hade kunnat tänka mig att jobba med det också, grymt kul tänker jag mig. Problemet är bara att doft också kan trigga igång min migrän, trots att jag medicinerar mig varje dag.

Och tänk att våra tidigare grannar och hundpromenads-vänner är grundare till Agonist, som anser vara ett av världens mest eftertraktade varumärken på den internationellt växande scenen för kvalitetsparfym. Skithäftigt tycket jag och Ludde & Christine är två fantastiskt härliga personer.

Minns när de låg i startgroparna 2007/2008, Christine berättade om lansering mm på våra hundpromenader och titta var de är idag! Så imponerande. Minns hur impad jag var av henne, denna vackra halvfransyska, som då jobbade som modestylist. Spännande personer helt klart.

Deras parfymer finns också hos Sniph.

Regnet öser ner ute och det blåser, grått och trist. Men vi myser med tända ljus och ligger med tjocka filtar i soffan med dator och ipad jag och sonen just nu, med Ebba snarkandes bredvid. Hon fick bara en kortis imorse så snart är det dags att ge sig ut i skogen på en längre promenad, hua så osugen jag är på det kan jag säga.

Blött och lerigt är inte min kopp.

Men det är bara att bita ihop för hon måste ut och få vara hund och motionera oavsett väder. Och jag är på sätt och vis tacksam över att bli tvingad till lite hälsofrämjande aktivitet i naturen, haha. Gör gott för både kropp och knopp!

I vardagsrumsfönstret hänger en jättegammal stjärna som hängt med sen nån gång när jag och mannen blev tillsammans och vi bodde i en gammal sekelskifteslägenhet med stora vackra djupa fönster.

Inte riktigt samma känsla här haha, men fint ändå.

Liknande finns hos Ellos här.

Beige blus // Orange blus // Svart topp // Rosa blus

Mixar inlägget med lite blustips också, de två översta dök upp i mitt flöde på FB och de är ju bara SÅ jag! Finns i 4 olika färger och jag vill ha allihop haha, perfekt modell, så smickrande. Puffärm är här för att stanna i min garderob känner jag. Ogillar att prata om komplex, inget jag lägger fokus på mer än att det är trevligt med mode som breddar axlarna lite i mitt fall.

Snälla tomten..

Nej nu hörni, ut i ut & skur!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.