ÖNSKELISTA DECEMBER

onsdag, december 11, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Sammetskudde // Överkast sammet // Spa organizer // Kruka i metall // Plisserad kjol // Beautybox mm // Face balm // Nagellack

God kväll!

Har precis lagt barnen här efter att ha tagit in och pyntat granen med dem denna eftermiddag och ska strax sätta mig med mannen och se ett nytt avsnitt av Fartblinda som vi fastnat för nu, någon som sett? Gillar den so far och vi har sett 4 avsnitt hittills.

Knåpade ihop en liten önskelista för december, fast kudden och täcket har jag faktiskt tänkt i Inez rum, SÅ himla härlig färg och mysigt sammetstyg. Bägge från H&M och överkasten finns i flera/ett par olika storlekar.

Krukan är också H&M, men man skulle kunna tro att den är från Skultuna eller nåt, det här är den lilla men finns i stor också. Tänk ett fång snitthyacinter i den! Fint.

Den plisserade kjolen finns i flera färger och jag älskar snittet på den, funkar både som jul och sommarkjol.

Jag har länge letat efter necessärer som funkar bra när man reser, precis som den svarta som man kan veckla ut och hänga upp på väggen. Vill liksom slippa packa upp allt men ändå se vad som finns.

Dessa finns på Lyko och märket heter Gillian Jones som har en massa fina necessärer mm.

Just nu (t.o.m imorgon torsdag) har Lyko 20% på Maria Åkerberg och jag älskar hennes balm, som är grym som nattkräm framförallt på vintern, den vill jag ha igen.

Övriga Lyko-kampanjer denna vecka hittar ni här.

Ett nytt jul-lack vill jag ha också, ett härligt rött, Essie har bland de bästa lacken.

Åh kolla här då, badkläder-collab hos Gina mitt i vintern, fick detta i ett nyhetsmail idag och föll såklart för den Totéme-liknande baddräkten, den ska jag försöka haffa! Kollektionen släpps som ni ser på fredag och är i samarbete med den danska influencern Tina Maria, en sneak peak finns här.

Nu blir det soffläge! Ha en fortsatt fin kväll 🙂

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.