ALL ABOUT YVES

torsdag, december 12, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Hej!

Ledig torsdag och jag är nyss hemkommen från barnens skola där jag varit med på Inez morgonlektion idag, jättemysigt att få hänga med hennes klass 1,5 timma med lite matte och programmering på schemat.

Behöver en refresh där känner jag haha.

Nu ska jag strax ut med Ebba i skogen, hon fick bara en kortis på morgonen så nu ska vi ut minst en timma.

När jag fyllde år fick jag en personlig rabattkod hos H&M och då valde jag att klicka hem den här fina boken till mig själv (finns här).

Älskar modeböcker och den här är extra rolig med en massa mönster, klippdockor, brev mm i.

Yves Saint Laurent som var en av världens största modeskapare började som 18-åring jobba hos Christian Dior och efterträdde honom efter hans död 1957 som chef för Dior, han startade sitt första egna modehus 1962.

När jag kommer hem ska jag dricka en liten glögg och bläddra mer genom nya boken.

Kul att H&M numera har en del böcker på Home-avdelningen, ni hittar dem här.

När jag scrollade genom lite bilder på datorn nu här så fick jag upp en så härlig bild på mig och Inez från Ibiza haha, Inez är surare än surast över att vara med på bild och jag tycker hon är urgullig haha.

Stackarn.. ♥️

Kikar in lite senare igen och visar vår fin gran!

Kram så länge.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.