VIPS..

fredag, november 1, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Bye bye OBC och sköna varma Cypern..

..så var man hemma igen!

Helt sjukt va fort en vecka går, hade gärna stannat lite längre, om det inte vore för Ebba då. SOM vi saknat henne.

Vi kom hem till dörren strax innan 14 och sen dess har det gått i ett. Packa upp, tvätta, städa, handla och fixa. Grabbarna stack på fotbollsträning nästan på dirren så jag fick markservicen och stod med middagen klar när de kom hem ca 17.30. Nu ska vi bunkra upp med fredagsmys och sen bara jäsa i soffan framför alla kanaler man saknat haha. Bara en sån sak är ju lyx att komma hem till, det är preciiis som man säger, borta bra men hemma bäst!

Hur har ni haft det på höstlovet då, varit lediga nånting? Hoppas det.

Ett litet fredagstips innan jag säger hej för ikväll, med koden MEMBERS20 får man 20% på ett helt köp hos Gina Tricot t.o.m nu på söndag 3/11.

Perfekt att använda till att shoppa julklapp till en kär vän, dotter, mamma, syster osv om inte annat. Eller varför inte en glimrande paljettopp till årets julbord?

Jag är sugen på blusen ovan, helt såld på puffärmar som jag är. Hela looken är cool tycker jag. De har fått in en blus i fuskskinn också, även den med puffärmar, habegär.

Och eftersom mina favvo-pyjamasbyxor är fullständigt utslitna i baken av flera års myssittande så ska jag nog haffa de här, ser himla sköna ut.

Missa inte heller att Lyko har kampanjen Vegan Day idag med 20% på alla veganska produkter här. Bl.a märken som Maria Nila, Grown Alchemist, Base of Sweden m.fl..

Imorgon ska jag försöka få till ett inredningsinlägg, känner att det var ett tag sen nu. Ska sätta upp en ny gardinlängd som jag är spänd på att få se på plats, den är helt underbar! Sån där skir extra bred hotellgardin med vackert fall, ska visa!

Trevlig helg finingar!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.