VARDAGSRUM & FARDSDAG

söndag, november 10, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Igår firade vi min pappa i förskott och idag firar vi mannen, världens bästa pappa såklart. Eller firar och firar, Inez har ritat fina teckningar och jag gjorde smarrig lunch lagom tills att han och sonen kom hem från handbollsträningen.

Att bli uppvaktad med ett grattis och pussar och kramar räcker gott.

Snart är det min och dotterns tur att susa bort till handbollshallen, för hennes träning, där jag också är hjälpledare.

På soffbordet står ett hoplock av lite gammalt och nytt från olika buketter, lite halvt julig sådär.

Älskar verkligen vår nya gardin från Gotain, och nu har jag beställt en till så det blir helt färdigt där och då ska ni få se mer av dem. Visst är de lite dyrare men så värt för de är fantastiska.

Vill man inte lägga så mycket så såg jag att Jotex har 20% rabatt på alla gardiner och tillbehör, t.o.m midnatt idag.

Mio har också 20% rabatt, på alla textilier, t.o.m imorgon 11/11. De har fler bra kampanjer, här.

Gardiner gör så himla mycket för ett rum, mjukar upp och ombonar.

Fortfarande väldigt förtjust i vår matta, Trastvere från Jotex, så fin med sin lyster. Önskar dock att den vore något större. Den är 200×300 cm men skulle önska den var 250×350 cm. Tyvärr fanns inte det men Homeroom har denna jättefina i den storleken i en varm silvrig ton. Kanske kan sälja vår och köpa denna istället ..

Bordet är jag också väldigt nöjd med, nu på rea hos Ellos och finns även med träfärgat underrede och vit marmorskiva.

Tänkte jag skulle fota en ny outfit idag också men det är så mörkt så blev inte bra. En liten sneak på nya fuskpälsen från H&M får ni, rekommenderar verkligen! Supersnygg.

Köpte också ett par nya jeans från H&M som är helt fantastiska, Push up shapinghigh jeans heter dem och är grymt sköna. Ger baken det där lilla lyftet man vill ha nu när den halkat ner lite med åren haha. Perfekt längd också för mig som inte har så långa ben, är ganska medel (1.67m) men har ganska lång överkropp och lite kortare ben.

Tur man kan ge en illusion om att de är längre med hjälp av hög midja osv.

Köper sällan dyra jeans numera, har ett par Levis som jag älskar, annars bara från H&M och Molly från Gina som jag använder. Har ni når favoritmärke på jeans? Byxornas byxa finns ju i oändligt med varianter och märken.

Nej nu får jag skynda mig här så vi inte blir sena till träningen.

Ha en fin dag och stor kram till alla er som saknar en pappa att fira idag ♥️

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.