LJUS I VÅRT HUS & EN DAGENS

söndag, november 24, 2019 2 15

Innehåller annonslänkar

Tänt var det här!

Ja nu kunde jag fasen inte hålla mig längre, är ju brutalt mörker vareviga dag här i lilla London. Pallar inte mer så nu tänds adventsbelysningen en vecka tidigare.

Göteborg har alltså haft 10 (!!!) soltimmar hittills på hela november, heeelt crazy, snittet ligger normalt på 56 denna månad men det lär ju dras ner markant efter detta år. Vråldeppigt tycker jag det är, påverkas ni lika mycket som jag av dåligt väder?

Ja det blev ju inget kalasande hos svärmor för min del idag, hostar nåt förfärligt och vill liksom varken smitta eller störa alla där. Har knappt kraft till att umgås heller för den delen.

Tråkigt och imorgon blir det start på vårdcentralen för min del.

Istället adventspyntar jag här hemma och gosar med Ebba, hon är lite halt och ledsen, så hon behöver lugn och ro och sällskap, gammal och lite ynklig nu förstår ni..

Adventsljusstaken där i fönstret heter Milano och finns bl.a hos Homeroom här, i både silver och mässing.

Den stora gråbeiga puffen är en riktigt favorit här hemma, ger extra sittplatser och är samtidigt lite luftigare än tex en fåtölj, toppen när man inte har så stort, finns här. Soffbordet älskar jag, så glad att jag vågade gå på ett lägre, så himla snyggt. Finns hos Ellos här och nu under Ellos Black Week får man 25% på ett helt köp och det gäller även möbler så passa på då om det är något ni är ute efter.

Pläden i soffan slåss barnen om här hemma haha, den är sååå go! Fyndade hos Newport förra året, men finns här med 50% rabatt även nu under deras Black Week, de har 20-70 % på allt.

Trots att jag är hostig så ska jag alldeles strax gå bort till vår föreningslokal för den årliga stämman, ska hålla mig längst bak och hosta i min polotröja. Sitter nämligen i valberedningen och ska presentera våra förslag till nya styrelsemedlemmar.

Stannar nog bara en liten stund.

Så jag har släng på mig både fejset och lite kläder. Min stora gosiga tröja är en gammal från H&M men Bubbleroom har en liknande här. Leggings i svart sammet (så sköna) finna här, tyvärr syns det inte på bilden då det är så mörkt. Over knee-stövlar gamla från H&M, finns flera liknande hos Bubbleroom här.

Nu måste jag gå, ha en fin kväll!

Kram

15
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.