LADDAT ADVENTSLJUSSTAKEN

söndag, november 24, 2019 2 8

Innehåller annonslänkar

One week to go, tjohoo!

De här bilderna är tagna kl. 14 igår men ser ut som de är tagna kvällstid. Tror inte solen gick upp igår faktiskt, SÅ mörkt var det hela dan. Ovanligt lite sol denna november har jag läst och det råder det ingen som helst tvekan om. Smådeppigt..

Sen har jag troligtvis åkt på luftrörskatarr, hostat i över 3 veckor och det blir inte bättre trots att jag stått på cocillana i 6 dagar nu. Sitter i luftrören och påverkar andningen och det är svårt att prata utan att hosta. Känner mig riktigt sliten och trött. Inga andra symptom, bara hosta, lite feber i början men annars bara detta. Får sätta mig på vc på måndag, tror antibiotika behövs.

Har tagit fram adventsljusstakar och stjärnor idag, men ska vänta med att tända, och i förrgår köpte jag 4 svarta matta långa Ester & Erik-ljus hos Floristmästarna här i Torslanda (finns svarta lackade här). Tänkte mig mörkt gröna eller röda först men de hade bara klarröda så valde svarta istället då jag ville ha mörka.

För att göra det lite juligare ska jag sätta rosetter av sammetsband i rött eller grönt runt ljusen, kan nog bli fint eller vad tror ni? Kanske blir de här söta rosetterna från H&M, eller så gör jag egna.

Leopapper, bara en sån sak gör att jag går till lokala blomsterbutiken haha, grrr.

En yvig stor bukett, som ska fylla ut med lite annat och arrangeras lite snyggare.

Min adventsljusstake i marmor finns hos Mio för 199:- här. Haft den i några år nu och gillar ff lika mycket men jag skulle inte tacka nej till någon av de här:

Karin Blixen adventsljusstake från Rosendahl är väldigt fin och fint med lite grönt och kottar runt som på bilden.

1 // 2 // 3

Silver & mässing i tidlös design som håller i livstider, då blir ppa (pris per användning) inte så högt trots sitt lite dyrare pris. Så tänker jag ofta.

Idag fyller svärmor år och vi är bjudna på kalas men jag tror tyvärr övriga familjen får åka utan mig då jag är såpass krasslig.. jättetråkigt men behöver vila.

Önskar er en fin söndag!

8
2 Comments
 • Agnethe
  november 24, 2019

  Jätte snyggt. Som allt annat du visar. Kollar din blogg varje dag.

  • Catta
   november 24, 2019

   Tack snälla! Glad jag blir 🤗
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.